Un furnizor, mii de produse!

Lanturi gall standard american ansi asa

Lanturile Gall standard american ANSI ASA sunt un tip de lant cu role care este utilizat pentru transmiterea energiei mecanice.

Aceste lanturi sunt fabricate din otel de inalta calitate si sunt tratate termic pentru a le conferi durabilitate si rezistenta la uzura.

Lanturile Gall ASA sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, fiecare dimensiune fiind proiectata pentru a rezista la sarcini specifice.

Dimensiunile cele mai comune sunt ASA 35, ASA 40, ASA 50, ASA 60, ASA 80, ASA 100, ASA 120, ASA 140 si ASA 200.

Lanturile Gall ASA sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii industriale, cum ar fi:

  • -Transport;
  • -Constructii;
  • -Agricultura;
  • -Industria petrochimica;
  • -Industria alimentara;
  • -Industria lemnului;
  • -Industria metalelor;
  • -Industria utilajelor grele;

Lanturile Gall ASA sunt o alegere excelenta pentru aplicatiile care necesita o transmisie de energie eficienta si fiabila.

Aceste lanturi sunt durabile, rezistente la uzura si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi oricarei nevoi.

Alte articole

cuplaj cardanic dublu gd gbd e1678504890814

Cardane gbd duble

Cardane gbd duble Cardanele gbd duble sunt un tip de cuplaj cardanic, care este utilizat pentru a conecta două arbori care se deplasează în mod sincron. Aceste cardane sunt formate din două cardane simple, care sunt conectate între ele printr-o articulație centrală. Articulația centrală permite cardanelor să se rotească independent

citeste mai mult »
cuplaj cardanic extensibil ga standard e1678504901970

Cuplaje extensibile standard ga

Cuplaje extensibile standard GA Cuplajele extensibile standard GA sunt un tip de cuplaj flexibil, care este utilizat pentru a conecta două arbori care se deplasează în mod sincron. Aceste cuplaje sunt formate dintr-un element flexibil, care este conectat la fiecare arbore. Elementul flexibil poate fi realizat din cauciuc, neopren, poliuretan

citeste mai mult »
cuplaj cardanic ga gba e1678504913463

Cuplaje gba

Cuplaje GBA Cuplajele GBA sunt un tip de cuplaj flexibil, care este utilizat pentru a conecta două arbori care se deplasează în mod sincron. Aceste cuplaje sunt formate dintr-o serie de segmente flexibile, care sunt conectate între ele printr-un sistem de rulmenți. Caracteristici Cuplajele GBA au următoarele caracteristici: Secțiune transversală

citeste mai mult »