Lanturi transportoare

Lanturi transportoare

aLL industriaL, distribuitor de motoare electrice si componente tehnice de mai bine de 10 ani, iti pune la dispozitie numeroase modele de lant transportor. Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate sisteme transportoare, pe langa role si tamburi, benzi, snecuri si lagare. Lanturile din oferta noastra sunt realizate din plastic sau inox, in functie de necesitatile sistemului in care vor fi integrate.

Gama completa de lanturi transportoare inox sau plastic

Consultand catalogul de lanturi transportoare din pagina, vei gasi zeci de produse, identificabile dupa un cod si diverse caracteristici si specificatii tehnice, precum material, incarcatura maxima, lungime, greutate suportata etc. In functie de toate aceste variabile, vei putea alege modelul potrivit pentru tine, tinand cont si de bugetul de care dispui, nu doar de domeniul in care vei utiliza lantul.

All Industrial asigura livrarea lantului in 24-48 de ore, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa pui pauza activitatii tale profesionale o perioada foarte indelungata, chiar si in cazul unui eveniment neprevazut. De asemenea, transportul se face monitorizat pe intreaga durata a traseului, pentru un plus de predictibilitate.

Atat pentru comenzi, cat si pentru orice intrebare legata de modelele de lant din oferta noastra, iti stam la dispozitie online, telefonic sau pe e-mail.