Categorii de produse

  • Nu există nicio categorie de produse.

Angrenaje

Angrenaje

All Industrial iti pune la dispozitie o gama completa de angrenaje cilindrice sau conice:

  • cremaliera
  • pinion roata dintata cremaliera  cu sau fara butuc
  • grupuri conice

Angrenaj cu roti dintate sau conice – solicita oferta de pret

Gama de angrenaje All Industrial include modele de cremaliera, pinion pentru cremaliera cu butuc (cu/fara dantura calita), pinion pentru cremaliera fara butuc, grup conic A/B.

Iti furnizam angrenaje pentru diverse aplicatii, obtinute din materiale de calitate premium si testate de producatori inainte de a fi oferite clientului final.

O transmisie de viteza transfera puterea intre doua sau mai multe roti dintate care se cupleaza direct intre ele. Rotirea primei roti forteaza cealalta roata sa se intoarca prin ancorarea dintilor. Sistemul de transmisie, angrenajul, este un principiu de baza care a fost utilizat de secole, fiind optimizat in timp.

Cumpara modele conice la pret avantajos!

Grupurile conice de diferite diametre afecteaza viteza de rotatie in cadrul actionarii si provoaca fie acceleratia, fie decelerarea. Un sistem de transmisie poate fi, de asemenea, utilizat pentru a schimba directia unei surse de alimentare.

In functie de pozitia si functia lor in cadrul unui sistem de angrenaje, acestea sunt cunoscute sub numele de roti dintate cilindrice sau pinioane de cremaliera. Sunt posibile diferite versiuni, de exemplu, roata dintata cu dantura dreapta, cu sau fara butuc, ca angrenaj conic (spiralat) sau ca suport.

Un angrenaj poate fi folosit si in combinatie cu o componenta care nu se roteste, cunoscuta sub numele de cremaliera. Cu acest tip de actionare, este posibila deplasarea cremalierei sau a angrenajului intr-o directie longitudinala si, de obicei, aceasta miscare inainte si inapoi determina modificarea vitezei, cuplului si/sau directia unei surse de alimentare.

In plus, produsele moderne sunt disponibile in mai multe variante, pot fi personalizate si sunt realizate cu mare precizie. Acestea sunt concepute sa reziste in timp si sa functioneze perfect in orice aplicatie industriala si nu numai. Tehnologia din ziua de astazi permite fabricarea unui numar mare de produse, inclusiv angrenaje elicoidale de precizie, roti dintate, conice si melcate, pinioane cremaliere, grupuri conice si multe altele.

All Industrial, cea mai variata oferta de produse

All Industrial este, de mai bine de 10 ani, un nume de referinta in industria tehnica din Romania, perioada in care a livrat nu mai putin de 5.000.000 de piese, inclusiv angrenaje, catre sute de parteneri de incredere din tara, persoane juridice si fizice.
Distribuitor autorizat de motoare electrice si componente tehnice, compania noastra ofera clientilor, pe langa produsele propriu-zise de inalta calitate, si numeroase alte beneficii. Cele mai importante dintre acestea: livrarea rapida, in maximum 24-48 de ore, astfel incat ritmul de lucru sa nu fie afectat, dar si monitorizarea transportului pe toata durata acestuia, pentru un plus de predictibilitate si siguranta.

La capitolul Angrenaje, oferim partenerilor nostri cremaliere, roti dintate cilindrice si conice, ale caror specificatii tehnice pot fi consultate in paginile dedicate, respectiv in cataloagele incarcate pe site. Pe langa comenzi, All Industrial iti sta la dispozitie si cu raspunsuri la orice intrebare sau nelamurire ai avea. Te asteptam sa ne contactezi online sau telefonic!