Un furnizor, mii de produse!

Motoare vibratoare industriale

Afișez toate cele 15 rezultate

Motoare Vibratoare Industriale de Calitate

aLL industriaL Fv SRL este furnizorul tau de motoare vibratoare industriale de calitate superioara.

Motoarele vibratoare electrice pot fi:

Celalalt tip de motoare pneumatice poate fi:

Motoarele vibratoare industriale MVE sau aLL se intalnesc de multe ori la statii de sortare, statii de betoane, fabrici de pavele etc.

Dispozitivele trifazate pot avea 3000, 1500, 1000 sau 750 RPM, in functie de aplicatie. Modelele cele mai folosite pentru mese de pavele sau stalpi de gard sunt cele cu 3000 RPM.

De asemenea, vibratoarele de beton sunt des intalnite in gospodarii sau in fabrici de pavele, la diferite aplicatii usoare. Totodata, in aceasta categorie se pot gasi si elemente antioscilante, suporturi si amortizoare antivibratie.

Solicita o oferta pentru motoare vibrante monofazate, trifazate sau pneumatice!

Aceste motovibratoare industriale au o serie de caracteristici principale, care ajuta la buna lor functionare. In functie de aceste caracteristici, poti alege cele mai bune produse din magazinul nostru online, care sa se potriveasca proiectului tau.

Este importantsa tii cont de forta centrifuga al unui motor vibrator industrial, de turatia sa si de granulatia produslui transportat. In plus, modul in care motorul vibrator este distribuit pe masa vibranta conteaza foarte mult. Masa totala a acestui ansamblu si amplitudinea pana la care va ajunge vibratia sunt doua aspecte foarte importante de luat in calcul.

Tinand cont de toate aceste elemente, urmeaza sa alegi un motor vibrator care sa te ajute in aplicatia in care ai nevoie de el. Modelele de motoare vibratoare industriale cu excentric, des intalnite in fabricile din Europa, functioneaza similar unui ax cu excentric. Nu stii cum se instaleaza sau cum functioneaza un astfel de vibrator industrial? E foarte simplu!

Modalitate de functionare:

  • -Se fixeaza pe utilaj;
  • -Se fac legaturile firelor in borna;
  • -Se regleaza intensitatea de vibratie din excentrice;
  • -Se leaga la curent;

Motorul vibrant cu excentrice va transmite vibratii circulare catre utilaj, regland forta centrifuga, care va vibra la setarea respectiva.

Pentru vibratoarele industriale de ciment, furnizate de firma noastra, garantia este de 1 an, in baza facturii.

Vibratoarele pneumatice sunt echipamente care functioneaza pe baza aerului. In functie de presiunea de care dispui, poti lega aceste dispozitive la aceeasi sursa ca in cazul motoarelor vibrante.

La All Industrial, putem furniza intreaga gama de vibratoare pneumatice, deoarece si ele fac parte din oferta noastra de produse industriale. Solicita oferta de pret pentru vibratoare pneumatice si verifica dimensiunile in cataloagele atasate in pagina principala a fiecarui produs!

Motoarele vibrante sunt motoare speciale, care functioneaza de cele mai multe ori in doipoli si care au capacitatea de a dezvolta o forta centrifuga specifica, avand o amplitudine anume a miscarii, din care rezulta vibratia.

Aceste motoare sunt foarte importante pentru anumite aplicatii si de aceea te asteptam in magazinul nostru online cu mai multe tipuri de astfel de componente, pentru a veni in ajutorul tuturor cumparatorilor care au nevoie de ele, in diverse proiecte.

Promotii la modele de vibratoare industriale disponibile online!

Pentru ca stim ca pretul este important pentru orice achizitie, din magazinul nostru online poti cumpara motoare vibrante cu discount, astfel incat sa te bucuri de cele mai bune preturi pentru produse de buna calitate.

Cu ajutorul portofoliului nostru de furnizori, iti oferim cea mai mare gama de vibratoare industriale pe care o poti gasi in Romania, intr-o paleta foarte larga de optiuni, de la modele monofazate si pana la cele din inox, special concepute pentru aplicatii din domeniul alimentar.

Iti oferim o gama variata de astfel de echipamente la promotie online, pe care sa le poti achizitiona la cele mai bune preturi. Cu ajutorul lor, vei putea sa beneficiezi de durabilitate si de o functionare perfecta a tuturor aplicatiilor si sistemelor, fara ca alte componente sa fie puse in pericol. Pentru ca poti

cumpara vibratoare industriale cu discount din magazinul nostru online, ai acces la cele mai bune produse, la un pret mic, astfel incat sa poti folosi de fiecare data cele mai calitative optiuni.

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de produse, de la cele mai importante branduri din domeniu, recomandate la nivel international.

Asistenta tehnica pentru motovibratoare

Motoarele vibratoare sunt de mai multe tipuri si au diverse specificatii. Avand in vedere acest aspect, este posibil ca, uneori, sa nu poti gasi motoarele de care ai nevoie sau sa nu le poti identifica, iar echipa noastra iti ofera asistenta tehnica pentru respectivele dispozitive la cele mai bune preturi, astfel incat sa poti de fiecare data sa obtii rezultatele dorite.

In momentul in care iei legatura cu noi, echipa noastra iti va pune mai multe intrebari astfel incat sa putem determina parametrii tehnici in care trebuie sa se integreze motorul tau vibrator, pentru a-ti face mai multe propuneri.

Spre exemplu, motoarele electrice OLI pot genera o forta centrifuga de pana la 26000 kg si sunt disponibile in tensiuni multiple. Din acest motiv, gama de vibratoare industriale OLI poate fi utilizata in numeroase sectoare de aplicare – de la constructii la industria miniera, de la industria alimentara la reciclare – in fiecare tara din intreaga lume.

Motovibratoarele electrice OLI au fost proiectate si asamblate folosind cele mai noi tehnologii, precum si materiale si componente de inalta calitate.

Carcasele motorului, flansele de sustinere si arborii au fost proiectati conform criteriilor FMEA si sunt asamblati folosind aliaje de aluminiu de calitate superioara, fonta si aliaje de otel, pentru a permite vibratorului sa faca fata aplicatiilor de inalta intensitate si sa garanteze operatiuni sigure in orice conditii.

Infasurarile sunt impregnate cu materiale izolante de clasa F, pentru a imbunatati fiabilitatea si durata in timp.

Suporturile de calitate premium si sistemul eficient de recuperare a grasimii asigura performante de lunga durata si generare de zgomot limitat.

Masele excentrice reglabile permit calibrarea usoara a fortei centrifuge maxime generate de motor.

OLI se mandreste cu numeroase certificari care confirma gradul de utilizare a gamei sale de produse in medii dificile, prin urmare poate indeplini cele mai solicitante cerinte de utilizare la nivel international.

Motoarele vibratoare trifazate, motor vibrator, motoare vibrante, vibratoare electrice pentru masa vibranta informatii si pret

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de motoare vibratoare trifazate, pe care sa le alegi in functie de cerintele proiectului tau. Aceste motoare trifazate sunt diferite de alte tipuri de motoare existente pe piata, prin gama variata de avantaje si proprietati, care le fac sa fie atat de cautate si de atractive pentru un numar considerabil de utilizatori.

Pentru ca aceste echipamente sa ajunga in magazinul nostru online, colaboram cu producatori foarte importanti din domeniu, care aranteaza pentru calitatea produselor oferite.

Cum functioneaza motoarele vibrante trifazate?

Un motor trifazat este dotat cu trei conductoare aflate sub tensiune, care ofera curentul necesar pentru consumatorii mari. Iesirea motoarelor trifazate este de 1,5 ori mai mare decat cea a dispozitivelor monofazate, in conditiile unor dimensiuni similare.

In cazul circuitelor monofazate, puterea pe care acestea o ofera in general pulseaza. In momentul in care tensiunea si curentul se afla in faza, puterea va ajunge la zero. In cazul unui motor trifazat, puterea va ramane constanta, daca sarcinile sunt echilibrate. Un sistem trifazat implica si o greutate mai mica a conductorilor, comparativ cu sistemul monofazat, pentru a oferi aceleasi rezultate.

Motoarele vibratoare trifazate pot fi implicate in mai multe aplicatii, avand si un numar mai mare de avantaje, dar si o versatilitate ridicata.

Avantajele motovibratoarelor trifazate

Motoarele vibratoare trifazate au o serie de avantaje, motiv pentru care sunt foarte cautate:

  • -Motorul porneste automat – au cuplu de pornire si sunt mai eficiente;
  • -Avand un alternator cu 3 faze, dimensiunile sunt mult mai mici;
  • -Sunt necesare mai putine materiale pentru obtinerea motorului;
  • -Cuplul obtinut este unul constant, spre deosebire de cuplul obtinut in sistem monofazat;

Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care un astfel de sistem le poate oferi, prin comparatie cu unul monofazat.

Folosind motoare vibratoare de la AllIndustrial.ro, vei asigura un proces de productie eficient!

Motoarele vibratoare pentru vehicule grele au un nivel de zgomot redus, dar mentin cel mai mare raport forta / greutate. Folosind motoare vibratoare de la AllIndustrial.ro, vei obtine un ciclu de viata mai lung al acestora, precum si performante de inalta calitate. Vibratoarele electrice rotative au un mecanism simplu, in care forta de vibratie este produsa de cantaririle neechilibrate rotative conectate la ambele capete ale arborelui motorului cu inductie.

Rulmentii cu durata lunga de viata asigura performante de varf pe termen lung. Reglarea fortei de la 0% pana la 100% este disponibila pe toate tipurile de motoare vibratoare, cu exceptia celor mai mici. Motorul cu vibratii are o dimensiune compacta.

Scopul principal al acestor dispozitive este de a alerta utilizatorul si de a primi vibratii. Aceste motoare motovibratoare mici sunt folosite pentru diferite aplicatii – telefoane, pagere etc.

Principala caracteristica a acestor motoare motovibratoare este legata de proprietatile magnetice – sunt modele usoare, iar dimensiunea motorului este mica. Tinand cont de aceste caracteristici, performantele respectivelor dispozitive sunt consistente.

Un motor de vibratie de masa rotativ excentric foloseste o masa mica dezechilibrata pe un motor de curent continuu atunci cand se roteste, creand o forta care se traduce prin vibratii.

Un actuator cu rezonanta liniara contine o mica masa interna atasata unui arc, care creeaza o forta atunci cand este actionata. Ca specialisti in furnizarea de motoare vibrante, AllIndustrial.ro iti ofera toate produsele de care ai nevoie. Iar daca nu ai gasit inca modelele potrivite, contacteaza specialistii in motovibratoare!

Aceste echipamente sunt utilizate in numeroase dispozitive de manipulare a materialelor, cum ar fi transportoare, alimentatoare, in depozite, pentru a debloca fluxul de produse etc.