Un furnizor, mii de produse!
Motoare electrice monofazate

Afișez toate cele 2 rezultate

Motoare electrice monofazate

Un motor electric monofazat este un dispozitiv electromecanic, care transforma energia electrica in energie mecanica, intr-o singura faza.

Ele pot fi cu urmatoarele viteze:

Acestea sunt folosite in situatii in care sistemul trifazat de tensiuni nu este disponibil, spre exemplu in aplicatiile casnice.

Din acest motiv, respectivele motoare electrice sunt mai reduse atat in dimensiuni, cat si in putere (ajung pana la maximum 3 kW, ceea ce este suficient pentru majoritatea aplicatiilor casnice).

Ele isi dovedesc utilitatea la unelte si masini precum circularele, morile de cereale, tocatoarele de fructe, tocatoarele de furaje etc.

Motoarele electrice monofazate sunt potrivite echipamentelor care necesita o putere mai mica pentru functionare, cele din gospodarie fiind exemplul ideal. Intrucat nu creeaza un camp magnetic propriu, aceste motoare trebuie activate cu ajutorul unui comutator care genereaza miscarea rotorului si, in consecinta, crearea unui camp magnetic.

Spre deosebire de motoarele trifazate, cele intr-o singura faza de alimentare a statorului sunt mai durabile si necesita o intretinere mai redusa.

Principalele avantaje ale unor motoare monofazate sunt urmatoarele: au un pret mai redus decat alte tipuri de motoare si necesita o intretinere minimala; pot functiona chiar si ani intregi fara nicio reparatie, daca sunt utilizate in mod corespunzator; sunt extrem de versatile si pot fi folosite la majoritatea uneltelor si masinilor de dimensiuni si puteri mici; eventualele interventii asupra lor sunt facile si rapide.

Ce modele de motoare electrice monofazate gasesti in oferta All Industrial™️?

All Industrial™️ este de peste 10 ani lider in industria tehnica din Romania, perioada in care a comercializat peste 5.000.000 de piese, inclusiv modele de motoare monofazate, catre sute de parteneri de incredere.

Pe langa produsele propriu-zise, de cea mai buna calitate, fiabile, usor de utilizat si cu o durata indelungata de viata, ne laudam si cu o livrare rapida, in maximum 24-48 de ore. Mai mult decat atat, transportul este monitorizat pe tot parcursul traseului, pentru ca echipamentul sa ajunga in perfecta stare si sa poata fi integrat imediat in orice sistem sau aplicatie tehnica.

Modele de motor electric monofazat la 3000 RPM

Aceasta categorie include motoare cu o putere de pana la 3 kW, cu doi poli si diverse tipuri de fixare (talpa, flansa mare, flansa mica etc.).

Motoare electrice monofazate 1500 RPM

In ceea ce priveste modelele de 1500 RPM, acestea au puteri de maximum 3 kW, 4 poli si fixari in flanse sau talpa. Echipamentele pe care ti le punem la dispozitie pot fi consultate in cadrul catalogului de pe site-ul nostru.

Motoare monofazate 1000 RPM

Nu in ultimul rand, motoarele electrice cu o singura faza de 1000 RPM genereaza o putere de pana la 2,2 kW, au 6 poli si greutati mai reduse decat celelalte modele. Cere o oferta de pret chiar acum!

Indiferent ce intrebari sau nelamuriri ai avea in legatura cu produsele pe care le comercializam, te asteptam sa ne contactezi online sau telefonic, la 0746 556 600.

De asemenea, indiferent de tipul motoarelor monofazate comandate, ne asumam responsabilitatea de a le livra in maximum 24-48 de ore, in perfecta stare de functionare, cu monitorizare pe traseu. All Industrial™️ – un furnizor, mii de produse (suntem distribuitori autorizati de motoare electrice si componente tehnice)!

Motoare electrice monofazate