Un furnizor, mii de produse!

Categorii de produse

Reductoare Melcate

Reductoare Melcate

Gama completa de reductoare melcate XC-XA-Vp-WMI pentru motoare electrice!

Acestea pot fi de diferite dimensiuni:

Atunci cand un echipament necesita o viteza de intrare lenta si un cuplu ridicat, se foloseste de obicei un motor electric cuplat la un reductor melcat de transmisie industrial, pentru a asigura viteza si cuplul dorit.

Un reductor de viteza inmulteste cuplul de iesire provenit de la un motor electric si reduce viteza de iesire a motorului cu acelasi raport.

Exista multe tipuri diferite de reductoare melcate industriale din care sa alegi. Pe plan intern, aceste reductoare de viteze pot folosi roti dintate, elicoidale sau conice, pentru a creste cuplul si a reduce viteza de iesire.

Unul dintre cele mai populare tipuri de reductoare se bazeaza pe angrenaje melcate. In magazinul nostru online, poti gasi cele mai bune reductoare melcate.

Reductoare melcate XC-XA-VP-WMI-MU – oferte de pret speciale

Atunci cand un client alege un reductor melcat de viteza, unul dintre cele mai importante criterii de decizie este relatia dintre costul reductorului de viteze si cantitatea de cuplu generata de arborele de iesire. Reductoarele melcate sunt pe locul 1 in ceea ce priveste raportul dintre cost si cuplu.

Un factor principal care determina competitivitatea costurilor reductoarelor melcate se refera la raportul global al reductorului de viteze – numarul de rotatii ale arborelui de intrare care au ca rezultat o rotatie a arborelui de iesire.

Majoritatea producatorilor de reductoare cu melc ofera raporturi de pana la 100/1 intr-o singura etapa a angrenajului, iar cativa ofera raporturi chiar mai mari.

Cu o singura etapa a angrenajului, nu mai este nevoie de arbori multipli, rulmenti, distantieri si alte elemente hardware, care ar fi necesare intr-un reductor cu mai multe trepte. Angrenajele, rulmentii si arborii sunt cele mai scumpe parti ale unui reductor de viteze complet.

Neavand toate aceste componente, reductoarele cu melc costa mai putin decat alte tipuri de reductoare de viteze.

Reductor melcat de calitate – avantaje

Raporturile de transmisie sunt standardizate in randul producatorilor.

Unii producatori de reductoare melcate au marit puterea si cuplul de intrare ale produselor lor, prin design-uri imbunatatite ale angrenajelor, impreuna cu utilizarea materialelor de inalta performanta si lubrifianti sintetici.

Aceste cresteri ale cuplului de intrare si iesire fac posibila inlocuirea cu usurinta a unui reductor mai vechi cu un reductor nou, de la un alt producator.

Angrenajul melcat dintr-un reductor melcat functioneaza la un unghi de 90 de grade fata de arborele melcului de intrare.

Deoarece angrenajul melcat este montat pe arborele de iesire si arborele este la 90 de grade fata de intrare, ambele capetele ale arborelui de iesire sunt disponibile pentru utilizare intr-o aplicatie.

Configuratiile comune disponibile ale arborilor de iesire includ arbori solizi, extinsi, simpli si dubli.

Un echipament OEM isi poate extinde arborele de actionare pe o distanta relativ scurta si poate avea montate reductoare cu alezaj gol pe arborele extins.

Aceasta metoda de montare elimina necesitatea de lanturi, curele sau alte echipamente, pentru a transmite cuplul unui reductor cu arbore solid.

Consultanta gratuita

Pentru a alege cele mai bune modele de reductor melcat, echipa noastra iti ofera consultanta gratuita.

Specialistii sunt mereu gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara echipamente conform necesitatilor aplicatiei tale.

Oferta noastra include modele de reductor melcat marimea 30, 40, 50, 63, 75, 90, 110, 130, 150, cu raporturi incepand de la i=5 si pana la i=100.

Reductoarele melcate sunt disponibile in doua serie: X si H.

Seria reductor melcat X, cu angrenaj cu coroana dintata elicoidala, este disponibila in versiunile cu arbore XA, predispuse pentru cuplarea motorului XF-XC.

Versiunea de reductor melcat XF (cuplaj + imbinare), caracterizata printr-o versatilitate mai mare pentru diferite tipuri de aplicatii, are o eficienta crescuta fata de cea a seriei XC compacte, care, la randul sau, are avantajul unei dimensiuni reduse.

Un reductor de putere H are aceleasi caracteristici ca seria X, dar prezenta pre-cuplului cilindric la intrarea permite performante mai bune si raporturi mai mari decat seria X.

Carcasa monobloc este din fonta, pentru dimensiunile 110 si 90, si din aluminiu turnat sub presiune. . , pentru dimensiunile mai mici.

Respectivul reductor melcat este fabricat din otel aliat intarit si macinat. Coroana reductorului melcat are un butuc din fonta cu turnare din bronz.

Arborele de iesire gol este furnizat standard, insa exista o gama larga de accesorii: a doua intrare, flansa de iesire, arbore de iesire cu 1 sau 2 proeminente, limitator de cuplu cu cablu de trecere, brat de cuplu.

Reductor melcat ATEX 2

aLL industrial Fv SRL propune 7 familii de reductor melcat de viteza categoria 2, pentru a se potrivi pietei ATEX (identificarea lor se face pe baza literii A inainte de descrierea standard mentionata in catalogul general, pentru a indeplini cerintele prevazute de Directiva 94/9/).

CE si specificatiile unei atmosfere potential explozive). Toate datele tehnice pentru reductoare sunt raportate in catalogul ATEX Cat. 2, in timp ce desenele si tabelele dimensionale se gasc in catalogul general.

Toate echipamentele de viteza Tramec din seriale AT, AZ, AP, AM, AR, AX, AK si AH sunt proiectate si fabricate in conformitate cu cerintele esentiale de sanatate si siguranta, anexa II la Directiva ATEX 94/9/CE, si sunt clasificate ca piese operative apartinand grupei 2, categoria 2G si 2D (G pentru gaz si D pentru praf). T4 este clasa de temperatura pentru gaz si 130° C pentru praf.

Zona 1-2-21-22;

ATEX 2 = II 2G D ck T4 130° IP66.

Toate reductoarele melcate din aceasta categorie sunt destinate utilizarii la o temperatura

ambianta cuprinsa intre minimum -20° si maximum +40° C si numai la viteza de intrare de 1400 RPM.

Reductor de viteza melcat ATEX 3

aLL industriaL propune 7 familii de reductor melcat de viteze categoria 3, pentru a se potrivi pietei ATEX (identificarea lor se face pe baza literei B inaintea descrierii standard mentionate in catalogul general Tramec, pentru a indeplini cerintele prevazute de Directiva 94/9/CE si specificatiile unei atmosfere potential explozive).

Toate reductoarele din seria BT, BZ, BP, BM, BR, BX, BK si BH sunt proiectate si fabricate in conformitate cu cerintele esentiale de sanatate si siguranta, anexa II la Directiva ATEX 94/9/CE, si sunt clasificate ca piese operative. apartinand grupei 2, categoria 3G si 3D (G pentru gazsi D pentru praf).

T4 este clasa de temperatura pentru gaz si 130° pentru praf.

Zona 2 – 22;

ATEX 3 = II 3 GD ck T4 130 ° IP66.

Toate echipamentele din aceasta categorie sunt destinate utilizarii la viteza de intrare de 1400 RPM sau la o viteza de intrare mai mica de 500 RPM si la o temperatura ambientala cuprinsa intre -20° C si + 40° C.

Reductoare melcate Tramec XC-XA

In magazinul nostru online poti gasi reductoare XC-XA obtinute din materiale de foarte buna calitate, la preturi super avantajoase.

In momentul in care un echipament are nevoie sa functioneze cu viteza de intrare mica si cu un cuplu mare, sunt de cele mai multe ori motoare electrice in combinatie cu un reductor melcat XC-XA.

Reductoarele XC-XA necesita un spatiu minim de montare, avand in acelasi timp o fiabilitate ridicata, ceea ce contribuie la o economii semnificative, pe termen lung.

Gama noastră de reductoare XC-XA vine cu o serie de beneficii importante și preturi avantajoase. Raportul de transmisie este în general standardizat.

Angrenajele melcate din reductoare functioneaza fiind amplasate la 90 de grade comparativ cu arborele de intrare.

Pentru ca angrenajul melcat se amplaseaza pe arborele de iesire si acesta se afla la 90 de grade fata de intrare, cele doua capete ale sale sunt disponibile pentru a fi folosite intr-o aplicatie. Configurațiile comune care sunt disponibile includ mai multe tipuri de arbori.

Un alt avantaj este faptul ca poti gasi in magazinul nostru online reductoare melcate de cea mai buna calitate, la preturi promotionale, astfel incat sa beneficieze de cele mai bune preturi la achizitie. Stim cat de important este sa te incadrezi intr-un buget dat si de aceea iti oferi tot ajutorul de care ai nevoie.

Poti alege cele mai bune echipamente din magazinul nostru online, cu ajutorul serviciului de consultanta gratuita.

In functie de necesitatile proiectului tau, atunci cand nu gasti reductoare melcate XC-XA care sa corespunda solicitarii sau in momentul in care nu stii exact ceea ce cauti, tot ce trebuie sa faci toate acestea sa nu contactati si iti vom furniza informatii necesare.

Avem o echipa cu experienta, care iti poate recomanda cele mai bune reductoare melcate, compatibile cu proiectul tau.