Un furnizor, mii de produse!

Elemente antivibratie

Afișez toate cele 4 rezultate

Elemente antivibratie

Gama completa de elemente antivibratie.

Caracteristici Elemente antivibratie:

Elementele antivibrație sunt componente speciale utilizate pentru a reduce vibrațiile și zgomotele generate de mașini și alte echipamente în timpul funcționării.

Aceste elemente sunt esențiale pentru a asigura confortul și siguranța utilizatorilor și pentru a proteja echipamentele împotriva daunelor. Există diferite tipuri de elemente antivibrație, inclusiv amortizoare, izolații, tampoane și scuturi.

Amortizoarele au rolul de a absorbii și disipa energia generată de vibrații, astfel încât acestea să nu ajungă la alte părți ale mașinii sau la utilizator. Acestea sunt adesea utilizate în suspensiile si amortizoarele autovehiculelor, precum și în echipamente industriale și medicale.

Izolațiile sunt componente care separa echipamentele de suprafetele pe care se afla și reduc transmisia vibrațiilor prin acestea. Acestea sunt utilizate frecvent în construcții și echipamente de înaltă precizie, cum ar fi microscoapele electronice și platformele de lucru pentru fotografie.

Tampoanele sunt elemente de cauciuc, poliuretan și alte materiale care reduc impactul și vibrațiile dintre două piese. Acestea sunt utilizate adesea în industria auto, în special în timpul asamblării caroseriei. Scuturile sunt componente utilizate pentru protejarea echipamentelor împotriva vibrațiilor și a impacturilor. Acestea sunt realizate din materiale rezistente la uzură, cum ar fi fibră de sticlă sau plastic, și sunt folosite adesea în echipamentele industriale.

În concluzie, elementele antivibrație sunt esențiale pentru a reduce vibrațiile și zgomotele generate de mașini și alte echipamente. Acestea contribuie la confortul și siguranța utilizatorilor și protejează echipamentele împotriva daunelor.