Un furnizor, mii de produse!

Pinioane lant gall

Afișez toate cele 33 de rezultate

Pinioane lant gall (roti de lant gall)

Gama completa de pinioane lant gall si roti dintate pentru lanturi de transmisie.

Aceste pinioane pot de doua feluri:

Pinioane cu butuc, pinioane fara butuc din otel, inox sau fonta.

Pinioane lant gall: Pinion lant gall cu butuc sau pinion lant gall fara butuc, roti dintate cu butuc sau roata dintata fara butuc pentru lant de transmisie sau pinioanepentru intinzatoare.

Comanda pinion pentru lant gall la preturi avantajoase

Produsele comandate sunt furnizate din stoc sau la comandă, de aceea, pentru o mai bună înțelegere a nevoilor fiecăruia, vă stăm la dispoziție telefonic și prin intermediul e-mail-ului.

Forma constructiva al roti dintate pentru lant gall cu role poate fi: cu butuc sau fara butuc. Materialele din care pot fi confectionate aceste roti dintate pentru lant gall sunt: otel, inox, fonta sau otel cu dinti tratati (dantura calita).

Aceste roti dintate pentru lant gall pot fi:

  • pe un rand;
  • pe doua randuri;
  • pe trei randuri;

Dintii pinionului pot fi din otel, inox sau tratament termic (dantura calita)

Pinioane pentru lant gall cu role – solicita oferta de pret

Concepute pentru a respecta standardele dimensionale internaționale ISO, aceste pinioane sunt utilizate cu lanțuri de role ISO și DIN compatibile. Acestea sunt prelucrate la diametrul arborelui listat și sunt prelucrabile până la diametrul maxim al arborelui.

Pinioane lant gall rezistente la coroziune cu alezaj mecanic pentru lanțul cu role metrice. Utilizați centrul acestor pinioane lant gall pentru a se potrivi cu  imensiunile exacte ale arborelui.

Acestea sunt prelucrate la diametrul arborelui listat și sunt prelucrabile până la diametrul maxim al arborelui. Dinții sunt dimensionați pentru a se încadra în lanțul de role ISO metric.

Roata dintata pentru lant gall fabricata din oțel inoxidabil, aceasta nu se vor coroda de umiditate sau spălări frecvente. Butucul extins face aceste pinioane pentru lant gall mai stabile și mai durabile decât pinioanele cu butuc plat.

Acestea îndeplinesc standardele ISO, care este un standard internațional pentru dimensiuni și materiale.

Pinioane pentru lant gall cu butuc pentru lant de transmisie

Te asteptam in magazinul nostru online cu pinioane pentru lant gall pe care le poti achizitiona la cele mai bune preturi. Sistemele care functioneaza cu actionare pe lant au un mod special prin care miscarea este transmisa sub forma de putere mecanica de la o componenta la alta. Pentru ca acest transfer de putere sa poata fi posibil, este nevoie de un pinion special.

Aceste roti pentru lant gall se folosesc de asemenea si in scopul de a transmite putere spre anumite roti, inclusiv spre rotile masinii, dar cel mai des intalnit sistem in care sunt folosite pinioane pentru lant gall este la benzile transportoare sau cai de rulare.

Ce este si cum functioneaza gama de pinioane pentru lant gall fara butuc?

De cele mai multe ori, in sisteme specifice, asa cum sunt si cele anterior mentionate, puterea este transferata cu ajutorul lantului gall, care mai poate fi gasit si cu denumirea de lant pentru transmisie sau lant pentru antrenare. Lantul acesta se misca pe deasupra unui pinion, dintii pinionului fiind cei care intra in orificiile lantului.

Cu ajutorul lantului si pinionului, angrenajul are o miscare de rotatie, forta mecanica fiind tramsisa in sistem.

De cele mai multe ori, in sistemele simple, puterea mecanica este transferata prin rotirea lantului, fara sa fie nevoie de alte componente. Aceasta forta este ulterior utilizata pentru a ridica si pentru a muta obiecte. Sunt si alte tipuri de sisteme in care se foloseste un angrenaj suplimentar, acesta fiind cel care are rolul de a recupera puterea transmisa cu ajutorul unor arbori speciali.
Lanturile gall sunt de obicei bucle simple, insa pot fi montate si in forme mai speciale, care ocolesc anumite componente astfel incat sa conecteze doar elementele care sunt implicate in sistemul de miscare. Cu ajutorul pinionului, lantul se va roti cu o viteza mai mare sau mai mica, in functie de setarile sistemului si este asigurata miscarea continua a lantului si transmiterea eficienta a puterii mecanice.

Pinioane lant gall cu dantura calita (intatita) la promotie online

Pretul este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand trebuie selectat un produs si de aceea venim in ajutorul tau cu pinioane lant gall la promotie, pe care le poti achizitiona cu discount.

Iti suntem alaturi cu cele mai bune produse, caracterizate in primul rand de rezistenta astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate atunci cand montezi un astfel de pinion.

Cumparand pinioane cu discount vei amortiza rapid costul initial si nu va mai fi nevoie sa intervii des asupra sistemului pentru ca totul va functiona ca la carte.

Asistenta tehnica gratuita pentru pinioane lant gall ASA

Te asteptam cu asistenta tehnica gratuita pentru selectarea celor mai bune pinioane lant gall din magazinul nostru online. Pentru ca sistemul tau cu lant sa functioneze corect ai nevoie de pinionul potrivit, iar noi avem o experienta indelungata in acest domeniu astfel incat sa iti putem recomanda cele mai bune produse pentru tine.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a beneficia de asistenta
gratuita pentru pinion lant gall, sa raspunzi intrebarilor puse de echipa
noastra si vei primi recomandarile de care ai nevoie.

Pinioane lant gall