Un furnizor, mii de produse!
Lagare

Afișez toate cele 6 rezultate

Lagare

All Industrial iti pune la dispozitie o gama completa de lagare cu rulment oscilant in carcasa.

Acestea pot fi de mai multe tipuri:

Iata, in continuare, cateva informatii de baza despre fiecare dintre aceste echipamente, numite si rulmenti oscilanti in carcasa.

Modele variate de rulment cu lagar

Rulmentul cu lagar UCPA se numara printre cele mai populare modele. Dispunand de o carcasa dintr-o singura piesa din fonta*, acestea sunt proiectate pentru a sustine sarcinile indreptate in principal spre baza*.

Cele doua gauri ale suruburilor sunt fante pentru reglare in timpul montarii*. Aceste lagare cu rulmenti UCPA sunt pre-lubrifiate si proiectate pentru a aluneca pe arbore*. Surubul de fixare este montat pe arbore cu ajutorul componentelor din inelul interior larg*.

Alte dotari includ etansari duale de contact de tip greu si slingere din placi de otel pe laterale pentru excluderea prafului*. Blocul de perna este livrat cu un racord pentru lubrifiere*.

Designul carcasei bazei cu filet este optimizat pentru sarcini radiale care actioneaza in directia bazei sau a suprafetei de sprijin. Acesti rulmenti oscilanti UCPA au o latime redusa, pentru zone inguste, si pot fi echipati cu suruburi in partea de jos.

*Informatiile marcate astfel sunt identice pentru toate modelele de lagar cu rulment oscilant care urmeaza.

Cum functioneaza un rulment oscilant?

Rulmentii cu lagar UCF, cu flansa patrata si prindere in 4 puncte, sunt cele mai utilizate unitati de tip flansa si pot fi montati pe peretii laterali ai masinilor, folosind patru suruburi. Constructia din jurul lagarului UCF este simpla, ceea ce le face usor de instalat.

Lagare UCP

Lagarele cu rulment oscilant UCP reprezinta cel mai popular design de carcasa pentru rulmentii montati, dar si modelul cu cele mai multe utilizari.

Rulmenti oscilanti UCFL

Lagarele UCFL au flanse ovale care pot fi instalate cu usurinta pe o masina cu doua suruburi. Acest tip de echipament cu prindere in 2 puncte este adecvat acolo unde spatiul de montare este limitat sau unde este necesar sa se minimizeze distanta dintre arbori.

Distanta dintre gaurile suruburilor de tip flansa ovala este, in general, egala cu distanta dintre gaurile surubului in pozitie diagonala a flansei patrate.

Rulmenti oscilanti in carcasa UCT

Rulmentii oscilanti cu lagar UCT sunt utilizati in mod obisnuit impreuna cu un cadru pentru curea, pentru tensionarea arborelui in aplicatii de transport, ascensoare si transmisii de putere.

Cadrul unitatii foloseste montare superioara sau laterala pentru a se fixa pe arbore. Slotul larg pentru ghidajul cadrului este standard.