Un furnizor, mii de produse!
Curele de transmisie

Afișez toate cele 19 rezultate

Curele transmisie

In siteul aLLindustriaL.ro gasesti diferite modele de curele de transmisie.

Acestea pot fi:

Tipuri de curele transmisie

Te asteptam in magazinul nostru online cu mai multe tipuri de curele de transmisie, pe care sa le alegi in functie de cerintele sistemului in care vor fi utilizate.

Transmisia care foloseste astfel de curele mai poarta si denumirea de transmisie mecanica, iar aceasta transfera miscarea de rotatie si sarcina de la rotile aflate in miscare (conducatoare) la rotile conduse, care pot fi individuale sau pot functiona in grup.

Aceste curele transmit miscarea prin alunecare, daca sunt folosite modelele late sau cele trapezoidale, dar pot exista si sisteme in care se folosesc curele care nu aluneca, de obicei cele dintate.

Curea de transmisie – utilitate si functionare

Rolul unui astfel de dispozitiv este, asa cum spune si numele sau, de a transmite miscarea prin alunecare sau angrenare. Sarcina poate sa fie de asemenea transmisa si prin frecare intre curea si roata. Totul depinde, in final, de sistem si de cerintele acestuia.

Impreuna cu rolele de transmisie, numite si fulii, curelele formeaza sistemul de transmisie.

Exista sisteme de transmise care functioneaza cu o curea trapezoidala clasica, prin alunecare, acestea avand multe avantaje. Aceste sisteme se intretin cel mai usor si, in plus, functioneaza silentios, un aspect foarte important mai ales intr-un mediu de lucru in care zgomotul poate afecta productivitatea angajatilor.

Aceste curele nu necesita foarte mare precizie la instalare. Totodata, costurile de achizitie pentru astfel de echipamente sunt mai mici comparativ cu pretul de productie pentru curelele care functioneaza prin angrenare.

Promotii la curele de transmisie

In magazinul nostru, poti gasi promotii pentru o gama variata de produse. Cumparand o curea de transmisie cu discount, vei putea sa te incadrezi in bugetul alocat, fara sa renunti la calitatea produselor.

Iti recomandam sa alegi de fiecare data produse care sa iti ofere cel mai bun raport intre pret si calitate, si nu doar cel mai mic pret. In functie de calitatea curelei de transmisie pe care o utilizezi, pretul acesteia se va amortiza rapid si vei putea folosi sistemul pentru mult timp, fara sa intervii asupra lui.

Iti recomandam sa tii cont de indicatiile producatorului cu privire la schimbarea transmisiei, indiferent de locul sau modul in care aceasta este folosita, pentru ca ruperea curelei de transmisie poate determina probleme majore cu alte componente aflate pe traiectoria ei.

O curea de transmisie se misca de obicei la viteze mari, iar ruperea sa poate pune in pericol toate celelalte componente care sunt lovite de aceasta.

Asistenta tehnica gratuita

Atunci cand nu stii ce curea de transmisie sa alegi, recomandarea noastra este sa ne contactezi utilizand informatiile de pe site, pentru a veni in ajutorul tau cu serviciul de asistenta tehnica gratuita.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii sau sa ne apelezi si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie, identificand toate modelele care se potrivesc solicitarii tale.

Curele de transmisie