Un furnizor, mii de produse!

Benzi transportoare

Benzi transportoare

La aLL industriaL, gasesti o gama completa de benzi metalice, benzi din PVC sau din cauciuc, dar si benzi modulare si lanturi transportoare.

 Modelele de banda transportoare dreapta sunt utilizate in echipamente de procesare liniare.

Aceste produse sunt folosite in multe sectoare diferite, datorita gamei largi de geometrii si materiale, selectate tinand cont de procesul implicat.

 Folosind programe de calcul validate de multi ani de experienta, aLLindustriaL Fv isi poate ajuta clientii sa aleaga tipul corect de banda transportoare si material, in functie de conditiile de functionare si forma, dimensiunea si greutatea produselor care urmeaza sa fie transportate etc.

Caracteristicile modelelor de banda transportoare

Banda transportoare metalica pentru temperaturi ridicate e formata din spirale de sarma si biele. Geometriile ochiurilor lor si aliajele speciale utilizate le fac potrivite pentru aplicatii la temperaturi cuprinse intre aproximativ 600° C si 1150° C.

Aceste benzi metalice sunt in general instalate in cuptoare continue pentru tratamente termice (intarire, normalizare, carbonitrurare, solutii de tratament termic) si pentru sinterizare si lipire.

Transportoarele metalice fabricate pentru alte procese industriale sunt realizate fie din fire metalice, fie din fire plate pentru aplicatii care, in functie de tipul benzii si material, pot atinge o temperatura de 600° C.

Acest grup de produse include o gama larga de benzi transportoare: realizate din spirale de sarma si tije de legatura, din benzi metalice plate, din legaturi de sarma conectate cu ajutorul tijelor, din fire de otel cu rezistenta mare la tractiune, dar si benzi transportoare pentru lamele.

Acestea sunt utilizate in mai multe procese industriale diferite.

Benzile transportoare sunt realizare din fire metalice sau fire plate si garanteaza transportul optim al produselor in multe procese industriale diferite, inclusiv cele in conditii de operare extrem de dificile, la temperaturi intre 150° C si 1.150° C.

Benzile transportoare sunt utilizate in numeroase sectoare industriale, cum ar fi prelucrarea metalelor sau domeniul alimentar.

Avand in vedere conditiile de functionare, caracteristicile, dimensiunea si greutatea produselor transportate, echipa aLL industriaL Fv poate ajuta clientii sa aleaga cea mai buna si mai potrivita banda transportoare.

Pentru benzile metalice echipate cu lanturi pe margini sau realizate din sarma metalica plana, pot fi furnizate si pinioane.

Transportoare metalice, din PVC si poliuretan

Din magazinul nostru, poti cumpara o gama variata de benzi, pe care sa le selectezi in functie de modul in care urmeaza sa folosesti sistemul de transport si de greutatea produselor pe care acesta trebuie sa le deplaseze.

Toate benzile transportoare din magazinul nostru online sunt obtinute prin colaborarea cu producatori importanti de pe aceasta piata, astfel incat sa poti beneficia de un raport optim intre pret si calitate.

Exista mai multe tipuri de benzi transportoare, cu utilizari diferite, iar noi iti explicam care sunt cele mai importante dintre ele si cum se folosesc.

Benzile drepte sunt unele dintre cele mai des utilizate in echipamentele pentru procesare liniara. Astfel de echipamente sunt folosite in numeroase sectoare industriale, avand o gama larga de forme si fiind obtinute din materiale diferite, care sunt selectate pe baza procesului in care banda este folosita.

Benzile metalice sunt utilizate la temperaturi ridicate, fiind formate din spirale si biele specifice. Geometria pe care o au ochiurile si aliajele speciale din care acestea sunt realizate fac aceste benzi potrivite pentru mai multe aplicatii cu temperaturi variate.

Benzile metalice pot fi confectionate si din alte materiale, cu utilizari variate – asa cum sunt cele din spirale metalice, care vin cu anumite tije de legatura specifice, sau benzile plate, care se conecteaza cu ajutorul tijelor.

Benzile transportoare sunt folosite in mai multe sectoare importante, precum prelucrarea anumitor materiale sau industria si productia alimentelor.

Tinand cont de conditiile in care acestea trebuie sa functioneze, benzile pot avea mai multe caracteristici, pe baza greutatii sau dimensiunii produselor de transportat.

Promotii online

Benzile transportoare sunt disponibile la promotie online, astfel incat sa poti cumpara cele mai bune produse la un pret mult mai mic decat cel obisnuit.

Atunci cand alegi modelul de banda transportoare, iti recomandam sa te bazezi pe echilibrul dintre pret si calitate si sa nu alegi anumite produse doar pentru ca sunt ieftine.

Cumpara cele mai bune transportoare si bucura-te de toate avantajele pe care acestea ti le ofera! Toate benzile din magazinul nostru online sunt confectionate de producatori renumiti de pe aceasta nisa, vin insotite de garantie si au fise tehnice care iti explica exact cum trebuie folosite.

Asistenta tehnica gratuita

Iti oferim asistenta tehnica gratuita pentru benzi transportoare, astfel incat sa poti alege din magazinul nostru online benzile potrivite proiectului tau.

Contacteaza-ne utilizand informatiile de pe site si furnizeaza toate informatiile importante pe care ti le solicitam, astfel incat sa iti putem face recomandari potrivite, in functie de stocurile disponibile si de tipul de banda transportoare de care ai nevoie.