Un furnizor, mii de produse!

Cuplaje elastice

Cuplaje elastice

Gama completa de cuplaje elastice de transmisie a puterii.

Acest model de cuplaj elastic poate fi de 2 tipuri:

In mod frecvent, aceste cuplaje le putem intalni utilizate impreuna cu motoare electrice, reductoare, variatoare sau alt tip de transmisie mecanica sau sisteme transportoare.

Cumpara cuplaje elastice la pret avantajos!

SC aLL industriaL Fv SRL, magazinul tau de piese de schimb industriale, poate furniza o gama completa de cuplaje elastice, cu bolturi, cardanice, cu manson din poliamida, cu arc etc.

Un cuplaj elastic este des intalnit la cuplarea unui motor electric cu o pompa, a unui reductor cu o pompa, la sisteme transportoare actionate sau diferite aplicatii unde este necesara cuplarea a doi sau mai multi arbori.

Verifica in categorie tipurile de cuplaje elastice de motor pe care ti le punem la dispozitie, dar si in catalog, pentru a identifica dimensiunile necesare si alezajele la care aceste echipamente sunt disponibile.

Oferta noastra include modele de cuplaje cu gheare HRC, cu bolturi RB, cu manson de poliamida, cuplaj cardanic, bucsa conica sau cuplaje cu burduf (cu arc).

Solicita oferta de pret pentru cuplaj elastic!

Poti gasi catalogul pentru cuplajul elastic pentru motorul electric dorit, in categoria de produs. Cuplajele elastice cu gheare sau cu bolturi sunt formate din 2 semicuple si un element elastic intermediar, ce ajuta la cuplarea produsului.

Cuplaj elastic motor in stoc, la pret avantajos

Cuplajul elastic cu gheare HRC poate avea un alezaj neprelucrat (necesita prelucrarea alezajului standard, la nevoile clientului).

Un cuplaj elastic de motor cu gheare HRCi poate avea un alezaj gata prelucrat pentru bucsa conica. Aici, se poate realiza fixarea pe interiorul gata prelucrat la dimensiunea bucsei aferente.

In functie de tipul de cuplaj mecanic pentru motor electric ales, putem adauga bucsa conica, cu diametrul axului necesar.

In functie de tipul de cuplaj elastic cu gheare, exista modele de bucsa aferente (verifica in catalog bucsa conica). Bucsa conica se fixeaza cu doua suruburi pe partea interioara sau exterioara a cuplajului.

Un cuplaj cu bolturi RB este un cuplaj pentru forte mari. Cuplajul cu bolturi este format din 2 semicuple si bolturi acoperite in cauciuc.

Cuplaj dintat cu manson din poliamida este folosit adesea la forte mai mici. Cuplajul cu manson din poliamida este format din 2 semicuple din fonta si un element intermediar din polimida.

Cuplaj elastic motor electric, cu gheare, cu bolturi sau dintat

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama completa de cuplaje elastice pentru motoare electrice sau pentru pompe hidraulice, pe care le poti utiliza pentru diverse proiecte, alegand modelul potrivit.

Este important ca, inainte de a selecta unul dintre produsele noastre, sa te documentezi cu privire la particularitatile proiectului pe care il implementezi sau ale sistemului in care cuplajul va fi montat, astfel incat la final sa alegi produsul potrivit.

Toate cuplajele elastice de motor din magazinul nostru online sunt produse de companii renumite pe aceasta nisa, din materiale de calitate si asigura o rezistenta buna pe termen lung.

Promotii online pentru cuplaje elastice

Pentru ca stim ca pretul joaca un rol important in alegerea elementelor componente ale unui sistem, indiferent de natura lui, te asteptam cu modele de cuplaj elastic cu discount, pe care le poti cumpara la reducere, periodic, din magazinul nostru online.

Sustinem investitiile responsabile si de aceea iti punem la dispozitie produse cu cel mai bun raport intre pret si calitate. Chiar daca investitia initiala poate parea mai mare, datorita rezistentei cuplajelor elastice si modului optim de functionare, acestea vor amortiza costul inca din primele luni de utilizare.

De asemenea, alegand cuplaje de buna calitate, acestea nu vor pune in pericol buna functionare a sistemului in general si nu vor afecta alte componente ale acestuia.

Pe rafturile noastre virtuale, poti gasi mai multe tipuri de cuplaj elastic, din care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru proiectul tau.

Cuplajele elastice cu gheare sau cele cu manson de poliamida se folosesc pentru anumite aplicatii, in timp ce cuplajele cu arc sunt utilizate in sisteme in care este nevoie de un cuplaj puternic.

Avand in vedere toate aceste detalii, se va alege cuplajul elastic potrivit cerintelor sistemului.

Asistenta tehnica gratuita cuplaje elastice

Pentru ca in magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de cuplaj elastic de motor, cu proprietati si functii diferite, echipa noastra iti ofera asistenta tehnica gratuita astfel incat sa poti obtine produsele de care ai nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici informatiile pe care ti le solicitam, astfel incat sa putem identifica impreuna un cuplaj elastic potrivit. Avem o vasta experienta in acest domeniu si stim exact ce sa iti recomandam pentru a fi siguri ca un cuplaj elastic cumparat de la noi va functiona in parametrii optimi.

Cuplaje elastice