Un furnizor, mii de produse!

Cuplaje

Afișez toate cele 24 de rezultate

Cuplaje

Gama completa de cuplaje mecanice cu bolturi, cuplaje elastice tip HRC, dintate, cu arc sau cardanice de calitate superioara.

Alege cuplajul potrivit pentru aplicatia ta din urmatoarele tipuri:

Cumpara cuplaj mecanic de transmisie la pret avantajos

ALL industriaL™️ iti pune la dispozitie cea mai variata oferta de cuplaje mecanice din Romania, din care sa alegi varianta ideala pentru tine, din orice punct de vedere: atat al aplicatiei in care le vei, cat si al bugetului de care dispune.

Suntem un furnizor cu o experienta indelungata pe piata, de peste 10 ani, timp in care am dezvoltat relatii durabile cu sute de parteneri de incredere. In total, am comercializat peste 5.000.000 de piese, dintre care cuplajele ocupa un loc important, datorita utilitatii lor si aplicatiilor diverse.

Iti furnizam componente tehnice in cel mai scurt timp posibil, maximum 24-48 de ore, iar livrarea se face monitorizat pe tot traseul. Astfel, ai garantat ca piesele vor ajunge la tine in stare perfecta de functionare si le vei putea integra imediat in sistemul tehnic pe care il dezvolti sau folosesti,

Cele mai multe modele de cuplaje din care sa alegi varianta ideala!

In oferta noastra, gasesti cuplaje elastice (cu gheare si cu bolturi), cuplaje dintate (inclusiv accesorii – mansoane din poliamida SG), cuplaje cardanice (simple sau duble), respectiv cu cuplaj cu burduf/arc (modele KB1, KB1P, KB2, KB2H).

Fiecare dintre aceste categorii contine numeroase alte subcategorii, cu produse cat mai specifice, potrivite tuturor aplicatiilor si situatiilor in care s-ar putea regasi orice client.

Spre exemplu, modelele cardanice simple includ modele S si G-GB, dar si accesorii precum burdufuri de protectie. Indiferent de cerintele tale si de pretentiile legate de calitate, te asiguram ca le vom satisface intru totul si ca te vei alatura celorlalti clienti multumiti All Industrial.

Activam in domeniul tehnic, iar cifrele si realizarile concrete ne definesc: 10+ ani de experienta si 100+ parteneri de incredere. Plaseaza sau comanda telefonic sau online de cuplaje mecanice, iar noi ti le vom livra in maximum 24-48 de ore, monitorizat.

Cuplaje