Un furnizor, mii de produse!

Vibratoare pneumatice

Vibratoare pneumatice

Categoria de vibratoare pneumatice de pe site-ul All Industrial este una dintre cele mai cuprinzatoare, incluzand modele cu turbina OT, cu role OR si cu bila S. La randul lor, acestea au diferite caracteristici si specificatii tehnice, in functie de proiectul in care urmeaza sa fie integrate.

Spre exemplu, poti alege un vibrator pneumatic cu turbina OT8, cu o greutate maxima vibrata de 292 de kilograme, sau un model OT36S (maximum 754 de kilograme vibrate). Similar, echipamentele cu role OR cantaresc intre 0,37 si 2,6 kg si pot vibra intre 355 si 783 de kilograme.

Modele variate de vibratoare pneumatice

Nu in ultimul rand, un echipament pneumatic cu bile are un consum de aer de pana la 6 bari (87 psi) si poate vibra maximum 405 kilograme. Avand in vedere varietatea ofertei, trebuie facuta alegerea ideala pentru fiecare aplicatie in parte.

Comanda un vibrator pneumatic online sau la telefon 0746 556 600 – te ajutam cu alegerea dispozitivului potrivit!

Cumpara motor vibrator pneumatic la pret avantajos

Vibratoarele pneumatice sunt dispozitive utilizate în diverse industrii pentru a ajuta la compactarea și vibrarea materialelor. Acestea funcționează prin generarea unui flux de aer comprimat care provoacă oscilații rapide și intense într-un obiect sau o suprafață. Aceste oscilații vibratoare ajută la eliminarea bulelor de aer și la așezarea uniformă a materialului.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor vibratoare pneumatice cu aer este eficiența lor ridicată. Datorită funcționării pe bază de aer comprimat, acestea pot genera vibrații puternice și continue, fără a fi nevoie de un efort uman semnificativ. Acest lucru le face ideale pentru utilizarea în industria construcțiilor sau în industria prelucrării metalelor. Vibratoarele pneumatice pot fi utilizate în mai multe moduri, în funcție de cerințele aplicației.

Ele pot fi atașate la scule sau utilaje pentru a ajuta la compactarea și stabilizarea solului în timpul lucrărilor de construcții. De asemenea, se pot folosi pentru a vibra sau a compacta betonul în timpul turnării, asigurându-se că acesta se așează uniform și fără goluri. O altă aplicație frecventă a vibratoarelor pneumatice este în industria prelucrării metalelor. Acestea pot fi utilizate pentru a ajuta la eliberarea pieselor de metal din matrice sau pentru a îmbunătăți calitatea finisajului produsului finit.

Vibratoarele pneumatice pot fi, de asemenea, utilizate pentru a curăța suprafețele metalice de resturi sau murdărie înainte de aplicarea vopselei sau a altui tratament de protecție. Atunci când se utilizează vibratoarele pneumatice, este important să se respecte întotdeauna măsurile de siguranță și instrucțiunile de utilizare. De obicei, acestea trebuie folosite cu un echipament de protecție adecvat, precum mănuși și ochelari de protecție, pentru a preveni rănirea operatorului sau a altor persoane.

În concluzie, vibratoarele pneumatice sunt dispozitive utile și eficiente utilizate în diverse industrii pentru a ajuta la compactarea și vibrarea materialelor. Acestea pot fi utilizate în construcții, în prelucrarea metalelor și în alte aplicații în care este necesară vibrația puternică și uniformă a unui obiect sau a unei suprafețe.

Cu toate acestea, este important să se respecte întotdeauna instrucțiunile de utilizare și măsurile de siguranță pentru a preveni eventualele accidente sau daune.