Un furnizor, mii de produse!
Spira snec

Spira snec

All Industrial, distribuitor de motoare electrice si componente tehnice de mai bine de 10 ani, are in oferta sa numeroase modele de spira snec transportor.

Acestea pot fi spire continue sau spire pas cu pas.

Respectivele produse au infasurare stanga sau dreapta, dimensiuni exterioare intre 50 si 400 de milimetri si interioare intre 22 si 114 milimetri, respectiv grosimi intre 3,5 si 6 milimetri.

Cauta in catalog modelul de spirala snec de care ai nevoie, in functie de sistemul in care doresti sa o integrezi, si cere o oferta, online sau telefonic la 0746 556 600!

Modele de spira snec, pret redus

Compania noastra, furnizor autorizat din industria tehnica avand sute de parteneri de incredere, a atins de curand cifra rotunda de 5 milioane de piese vandute. O parte semnificativa dintre acestea sunt spire snec, la pret redus (cel mai bun din punctul de vedere al raportului calitate-pret).

Pe langa aceste avantaje, iti oferim si livrare rapida, in maximum 24-48 de ore, si monitorizata pe traseu, pentru un plus de predictibilitate in activitatea ta profesionala.

O spira snec este o piesă mecanică care constă dintr-o bandă metalică răsucită în jurul unui arbore. Spirala este concepută pentru a se deplasa pe un alt arbore, transferând astfel mișcarea și puterea de la un arbore la altul.

Construcție

O spira snec este formată dintr-o bandă metalică, de obicei oțel, care este răsucită în jurul unui arbore. Bandă este tăiată în bucăți de lungime egală, care sunt apoi răsucite împreună pentru a forma spirala. Spirala este apoi fixată pe arbore cu nituri sau șuruburi.

Tipuri

Există două tipuri principale de spirale snec:

  • Spirală snec cu pas constant: Acest tip de spirală are un pas constant, ceea ce înseamnă că distanța dintre fiecare tură a spiralei este aceeași. Spiralele cu pas constant sunt cele mai comune și sunt utilizate într-o varietate de aplicații.
  • Spirală snec cu pas variabil: Acest tip de spirală are un pas variabil, ceea ce înseamnă că distanța dintre fiecare tură a spiralei variază. Spiralele cu pas variabil sunt utilizate în aplicații speciale, cum ar fi ascensoare și macarale.

Aplicații

Spirale snec sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv:

  • Mașini-unelte: Spiralele snec sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la uneltele de tăiere.
  • Echipamente de transport: Spiralele snec sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la echipamentele de transport, cum ar fi macarale și ascensoare.
  • Sisteme de ridicare: Spiralele snec sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la sistemele de ridicare, cum ar fi macarale și troli.

Avantaje

Spirale snec oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Eficiența: Spiralele snec sunt eficiente în transmiterea mișcării și puterii.
  • Durabilitate: Spiralele snec sunt durabile și pot rezista la uzură și deteriorare.
  • Cost: Spiralele snec sunt relativ ieftine..

Prin urmare, o spira snec este o piesă mecanică care constă dintr-o bandă metalică răsucită în jurul unui arbore.

Spirala este concepută pentru a se deplasa pe un alt arbore, transferând astfel mișcarea și puterea de la un arbore la altul. Spiralele snec sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv mașini-unelte, echipamente de transport și sisteme de ridicare.