Un furnizor, mii de produse!
Motoare electrice trifazate

Motoare electrice trifazate

Gama completa de motoare electrice trifazate asincrone pentru aplicatii industriale (DOAR CU BOBINAJ DIN CUPRU).

Acestea pot fi cu mai multe turatii:

Un motor electric trifazat este un echipament alimentat cu energie electrica in trei faze (trei conductori care poarta un curent alternativ de aceeasi frecventa si amplitudine, insa cu diferenta de faza de o treime din ciclu, adica 120 de grade defazate).

Modelele de motoare trifazice au largi raspandiri industriale si comerciale, fiind destinate, in general, functionarii masinariilor precum pompe, stivuitoare, ventilatoare, macarale ori ascensoare.

Caracteristicile si specificatiile lor tehnice variaza foarte mult, asa cum vei vedea mai jos.

Componentele principale ale motoarelor trifazate sunt statorul (partea fixa), rotorul (partea mobila) si scutul (carcasa).

Modele variate de motoare electrice trifazice la diferite turatii

In oferta aLL industriaL gasesti modele variate de motoare electrice trifazice, la diferite turatii, dupa cum urmeaza:

  • *motoare electrice trifazate de 3000 RPM: cu puteri de la 0,09kw la 355 kW, diametru ax intre 9 si 75 mm si prindere in talpa, flansa mica sau flansa mare;
  • *Motoare electrice trifazate de 1400 RPM: cu puteri intre 0,09kw si 400 kW si un diametru ax de la 9 la 100 mm;
  • *motoare electrice trifazate de 1000 RPM: cu puteri intre 0,12kw si 355kW, diametru ax intre 11 si 100 mm si aceleasi tipuri de prindere;
  • *motoare electrice trifazate de 750 RPM: cu puteri de la 0,12kw la 200 kW și un diametru ax de la 14 la 100 mm;

Modelul potrivit de motor electric trifazat se alege în funcție de utilizare.

Solicita oferta sau contacteaza-ne online/telefonic, pentru sfaturi profesioniste legate de alegerea echipamentului ideal pentru situatia si bugetul de care dispune.

Comanda motor electric trifazat,motor trifazic la cel mai bun pret

Motorul electric trifazat reprezintă o componentă esențială în diferite domenii industriale și rezidențiale.

Acest tip de motor funcționează cu trei faze, care sunt alimentate de un sistem de distribuție trifazat, ceea ce îi conferă avantaje semnificative față de motoarele monofazate.

Unul dintre principalele avantaje ale unui motor electric trifazat este eficiența sa ridicată și puterea mare de lucru. Deoarece folosește trei faze de alimentare, motorul poate funcționa la o putere mai mare decât un motor monofazat similar.

Acest lucru îl face ideal pentru aplicații cu cerințe energetice mari, cum ar fi aplicațiile industriale și cele care necesită mișcări intense.

Un alt avantaj al motorului electric trifazat este că oferă o viteză constantă și o turație stabilă în funcție de sarcină. Datorită celor trei faze de alimentare, motorul poate menține o viteză constantă chiar și în cazul unei sarcini variabile.

Aceasta face ca motorul trifazat să fie potrivit pentru aplicații industriale care necesită velocitate constantă, cum ar fi mașinile industriale și utilajele grele.

În plus, motorul electric trifazat asigură o pornire ușoară și fără șocuri. Datorită celor trei faze de alimentare, motorul nu suferă de oscilații sau perturbații în momentul pornirii.

Acest lucru îl face ideal pentru aplicații în care este necesară o pornire lină și fără șocuri, cum ar fi pompele și compresoarele.

Un alt aspect important al motorului electric trifazat este durabilitatea sa ridicată și necesitatea de întreținere redusă. Datorită designului său robust, motorul trifazat poate rezista la solicitări intense și poate funcționa în condiții dificile.

De asemenea, aceste motoare au nevoie de întreținere minimă și sunt foarte fiabile, ceea ce îi face ideali pentru aplicații industriale unde este necesară o funcționare întreruptă. Pe lângă aceste avantaje, motorul electric trifazat este și mai eficient din punct de vedere energetic în comparație cu motoarele monofazate.

Datorită modului de funcționare al celor trei faze de alimentare, motorul trifazat poate transforma energie electrică în energie mecanică cu o pierdere minimă de energie. Acest lucru îl face eficient din punct de vedere al consumului de energie și poate ajuta la economisirea costurilor de exploatare.

În concluzie, motorul electric trifazat este esențial în diferite domenii industriale și rezidențiale datorită avantajelor sale semnificative. Eficiența ridicată, puterea mare de lucru, viteză constantă, pornire ușoară, durabilitate ridicată și consum redus de energie îl fac ideal pentru aplicații cu cerințe energetice mari și sarcini intense.

Indiferent dacă este vorba de mașini industriale sau utilaje grele, motorul electric trifazat este o alegere excelentă pentru a asigura performanța optimă și durabilitatea în funcționare