Un furnizor, mii de produse!

Variatoare de turatie

Variatoare de turatie

Iti punem la dispozitie gama completa de variatoare de turatie fie ele mecanice, cu fulii sau hidraulice!

Aceste variatoare de turatie pot fi de mai mute tipuri:

Aceste echipamente au rolul de a realiza in mod continuu reglarea turatiei la iesire, pe baza unor specificatii clare ale aplicatiei.

Aceste dispozitive reprezinta o solutie constructiva foarte simpla, iar costurile lor sunt reduse, ceea ce face ca utilizatorii sa le poata inlocui cu usurinta ori de cate ori este necesar.

In magazinul nostru online, poti gasi o gama diversificata de variatoare de turatie pe care sa le folosesti in diverse aplicatii. Toate aceste dispozitive sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi, uneori chiar cu discount, pentru ca tu sa le poti implementa in orice proiect, fara sa te gandesti la costuri.

Oferta diversificata de variatoare de turatie

Variatoare de turatie mecanice, hidraulice, cu fulii (inclusiv variabile) – pe toate le gasesti in oferta noastra!

Un variator de turatie este un mecanism care se bazeaza pe un singur angrenaj, iar functionarea sa depinde de mai multe discuri care se ating, similar cu modul in care functioneaza un reductor cu planetare, chiar daca scopul acestuia din urma este altul.

Pentru a alege corect un astfel de variator de turatie, este important sa ai in vedere faptul ca valoarea cuplului de iesire, la o anumita turatie, va trebui sa fie mai mare decat valoarea cuplului implicat in actionarea intregului ansamblu.

Un alt aspect important este acela ca un variator de turatie trebuie sa scoata turatii potrivite, pentru ca aplicatia sa functioneze. In cazul in care ai nevoie de o valoare mai mica a turatiilor la iesire sau de un cuplu cu valori mari, vor trebui alese motoare care sa aiba turatii mici.

De asemenea, pentru a alege un ansamblu potrivit pentru motorul electric, variatorul trebuie sa respecte si dimensiunile aplicatiei. Este important ca variatorul sa aiba loc suficient pentru ca roata sa actioneze eficient, altfel echipamentul nu va functiona corect.

De asemenea, trebuie sa existe si suficient loc in partea din spate, unde se asigura racirea intregului ansamblu si a motorului, simultan.

Promotii pentru variator de turatie, disponibil online, in stoc la pret avantajos.

Te asteptam in magazinul nostru online cu variatoare la promotie, astfel incat sa cumperi cele mai bune piese componente, fara sa iti faci griji cu privire la pret.

Colaboram cu cei mai importanti producatori, astfel incat sa iti putem oferi doar produse de cea mai buna calitate, realizate din materiale durabile si care sa asigure pentru mult timp functionarea optima a sistemului in care sunt incluse.

Cu ajutorul acestor variatoare de turatie, pe care le poti gasi online, in magazinul nostru, vei obtine o functionalitate ireprosabila a oricarui sistem, pentru o lunga perioada de timp.

Asistenta tehnica gratuita pentru variatoare de turatie

Atunci cand nu poti identifica produsul de care ai nevoie, din gama noastra de variatoare, iti oferim asistenta tehnica gratuita, pentru a ajunge la echipamentul de care ai nevoie.
Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, care stiu exact de ce ai nevoie, pe baza specificatiilor pe care le oferi.

Tot ce trebuie sa faci
este sa ne contactezi si sa oferi toate informatiile pe care echipa noastra ti
le va solicita, pentru a primi sugestiile de care ai nevoie.

aLL industriaL Fv SRL furnizeaza gama completa pentru orice tip de variator de turatie mecanic, hidraulic, cu fulie, inclusiv accesorii (curea pentru fulie variabila).