Un furnizor, mii de produse!
Curele transmisie trapezoidale

Curele transmisie trapezoidale

Curelele trapezoidale sunt echipamente de transmisie cu forma specifica, folosite la dispozitive precum masini unelte, agricole, masini de uz casnic, in industria constructoare etc.

Aceste produse au o capacitate portanta mai mare si o incarcare mai mica a arborilor, fata de curelele late, fiind preferate pentru transmisii cu distante mici intre axe si raporturi mari de transmitere.

Exista modele de curea de transmisie trapezoidala clasice si inguste, dar si dintate inguste, multiple etc.

Toate acestea se regasesc in oferta All Industrial: tot ce trebuie sa faci este sa consulti catalogul de curele trapezoidale din pagina si sa alegi modelul dorit.

Optiunea ideala este dictata de sistemul in care produsul va fi integrat, cautandu-se nu numai compatibilitatea din punctul de vedere al marimii si formei, ci si obtinerea unui randament maxim.

Modele variate de curea de transmisie trapezoidala

All Industrial se numara de peste 10 ani printre cei mai importanti jucatori din industria tehnica din Romania, iar de curand am atins cifra rotunda de 5 milioane de piese vandute, catre sute de parteneri de incredere din toata tara.

Curelele de transmisie trapezoidale, inguste sau clasice, se numara printre cele mai cerute produse de catre clientii nostri, datorita aplicatiilor lor multiple si fiabilitatii si durabilitatii pe care le ofera.

Fie ca ai nevoie de o curea trapezoidala clasica A, B, Z, C, un model ingust SPA, SPB, SPC, SPZ, o curea dintata ingusta sau una trapezoidala multipla ingusta, le gasesti pe toate in oferta noastra.

Mai mult decat atat, indiferent de tipul de curea ales, acesta iti va fi livrat in maximum 24-48 de ore, cu monitorizare pe traseu.