Role industriale Tamburi

Role industriale Tamburi

All Industrial iti pune la dispozitie o gama completa de produse pentru industria benzilor transportoare, role, modele de tambur si alte componente.

Aceste produse se utilizeaza in principal la manipularea centurilor, cum ar fi cele pentru carbune si lignit, ciment, cariere etc.

In oferta noastra, gasesti tamburi si role transportoare gravitationale din otel, inox, zincate sau acoperite cu PVC, cu prindere pe cap frezat, filet interior sau filet exterior.

Role industriale si tamburi – sectoare de utilizare

Sistemele de transporturi cu banda sunt folosite in cele mai variate sectoare si procese industriale, ceea ce inseamna ca rolele industriale si tamburii nu pot lipsidin unitati care activeaza in domenii precum cele enumerate mai sus (minier, constructii etc.).

Manipularea unitatii

Iti furnizam o noua gama de produse pentru logistica interna – role, motoare cu tambur, solutii pentru depozite dinamice si alte componente industriale pentru manipularea materialelor.

Este vorba despre o gama completa pentru a satisface nevoi logistice complexe, precum cele pentru sistemele transportoare.

Gama de produse de logistica interna sub brandul aLL industriaL Fv SRL a fost extinsa, ceea ce a permis grupului sa se prezinte cu o oferta reinnoita pe piata.

Solicita oferta de role si tamburi pentru sisteme transportoare

Seria de componente marca aLL industriaL FV SRL pentru transport industrial include role industriale gravitationale, diferite tipuri de tambur si diverse echipamente care intra in componenta unor:

 • -transportoare gravitationale;
 • -transportoare cu lant, cu sau fara acumulari;
 • -transportoare cu banda, cu sau fara acumulari;
 • -curbe de gravitatie, controlatecu lant sau centura.

Toate sunt produse de inalta calitate si fiabile, pentru manipularea materialelor din toate sectoarele transportului industrial.

Modele variate de produse

 • – role industriale pentru transportor de gravitatie;
 • – role transportoare actionate, pentru sisteme cu lant Gall;
 • – role pentru sisteme actionate de curea.

Putem oferi, la cerere, role industriale si modele de tambur, in cantitatea si la dimensiunile dorite de client.

Rola industriala gravitationala cu prindere pe cap frezat, filet interior sau exterior

Cauti cele mai bune role gravitationale pe care sa le utilizezi in diverse sisteme de transport? Ai ajuns unde trebuie, pentru ca, in magazinul nostru online, poti gasi cea mai variata gama de astfel de role, pe care sa le selectezi in functie de cerintele specifice ale proiectului tau. Rolele gravitationale sunt acelesisteme de transport care nu au nevoie de alimentare. Intr-un astfel de sistem, este folosita gravitatia pentru ca materialele sa fie deplasate pe calea de rulare.

Un asemenea sistem de transport este utilizat de obicei in cazul produselor care au o greutate suficient de mare pentru a determina miscarea benzii fara alimentare. De obicei, respectiva banda are o anumita panta, astfel incat miscarea sa fie ajutata.

Informatii utile despre role gravitationale

Sunt mai multe tipuri de sisteme de transport care folosesc role industriale gravitationale si care de obicei au la baza un cadru special, deja fabricat si asamblat, sub forma unor sectiuni longitudinale partial inclinate. Un astfel de sistem are mai multe role care se misca si determina sarcina sa se miste la randul sau, datorita fortei gravitatiei. Sistemele care folosesc role gravitationale pot fi astfel configurate incat sa se combine cu mai multe echipamente auxiliare.
Transportoarele sunt de obicei incluse in unitati cum ar fi depozitele sau
fabricile.

Folosireaacestor role industriale poate duce la o mai mare versatilitate in ceea ce priveste metoda de transfer. Spre exemplu, traseul pe care se face transportul poate avea si forme speciale, mai putin comune, sau poate raspunde mai multor cerinte cum ar fi anumite opriri si anumite zone prin care produsul trebuie sa treaca. Aceste role industriale pot fi, de asemenea, incluse si in sistemele automatizate.

In ceea ce priveste materialele din care este confectionata o astfel de rola, acestea variaza de la otel zincat si otel inoxidabil la plastic, iar alegerea potrivita se va face in functie de greutatea produselor de pe banda.

Promotii online

In magazinul nostru online, poti gasi o gama variata de role industriale si tamburi cu discount, astfel incat sa te poti incadra in bugetul disponibil, fara sa fie necesar sa faci rabat la calitatea produsului. Toate modelele de rola si tambur din magazinul nostru online sunt obtinute in colaborare cu branduri apreciate la nivel international in domeniu si vin insotite de garantie, dar si de toate recomandarile de la producator, pentru o utilizare optima. Cumpara role gravitationale si tamburi cu cel mai bun raport intre pret si calitate si bucura-te de avantajele unor articole rezistente, care vor functiona mult timp in parametrii optimi.

Asistenta tehnica gratuita pentru role gravitationale

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de role industriale gravitationale si tamburi, atunci cand nu stii ce produs sa alegi din magazinul nostru online, iti suntem alaturi cu serviciul de asistenta tehnica gratuita. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarile pe care specialistii din echipa noastra ti le vor pune, astfel incat sa furnizezi toate detaliile, pentru ca noi sa iti putem face cele mai bune recomandari.

Role si tamburi, sectoare de utilizare

Sectoare de utilizare role transportoare pentru sisteme transportoare.

Experiența acumulată și prezența pe cele mai importante piețe internaționale au făcut posibilă câștigarea aprovizionării pentru sistemele de transporturi cu bandă în cele mai variate sectoare și procese industriale.

Manipularea unitatii cu ajutorul rolelor si tamburilor

Noua gamă de produse pentru logistică internă – role, motoare cu tambur, soluții pentru depozite dinamice și alte componente industriale pentru manipularea materialelor.

O gamă completă pentru a satisface nevoile logistice complexe, precum cele pentru sistemele transportoare.

Gama de produse de logistică internă sub brandul aLL industriaL Fv SRL a fost extinsă, ceea ce a permis grupului să se prezinte cu energie reînnoită pe piață.

Această serie de produse care include role, motoare cu tamburi și soluții pentru sisteme de stocare dinamice, împreună cu experiența acumulată și prezența pe cele mai importante piețe.Noua gamă de produse pentru logistică internă a fost reînnoită pe larg, permițând grupului să se prezinte cu energie reanoită pe piață.

Solicita oferta pentru role si tamburi pentru sisteme transportoare

Seria de componente marca aLL industriaL FV SRL pentru transport industrial include role gravitationale și diverse componente pentru a face:

 • -transportoare gravitaționale;
 • -transportoare cu lanț, cu sau fără acumulări;
 • -Transportoare cu bandaă, cu sau fără acumulări;
 • -Curbe de gravitație, controlate cu lanț sau centură;

Toate sunt produse de înaltă calitate și fiabile pentru manipularea materialelor din toate sectoarele transportului industrial.

Gama de role si tamburi

 • -ROLE PENTRU TRANSPORTOR DE GRAVITATIE;
 • – ROLE TRANSPORTOARE ACTIONATE PENTRU TRANSPORTURI CU ACTIONARE DE LANT GALL;
 • – ROLE PENTRU SISTEME ACTIONATE DE CUREA;

Putem oferi la cerere, role transportoare la dimensiunile dorite de client, diferite diametre si cantitatea necesara.

Rola gravitationala cu prindere pe cap frezat, filet interior sau filet exterior

Cauti cele mai bune role gravitationale pe care sa le utilizezi in diverse sisteme de transport? Ai ajuns unde trebuie pentru ca in magazinul nostru online poti gasi cea mai mare gama de astfel de role, pe care sa le selectezi in functie de cerintele specifice pe care le ai. Rolele gravitationale sunt acele sisteme de transport care nu au nevoie de alimentare. Intr-un sistem cu role gravitationale este folosita gravitatia pentru ca materialele sa fie deplasate pe calea de rulare. Un astfel de sistem de transport este utilizat de obicei in cazul produselor care au o greutate suficient de mare pentru a determina miscarea benzii fara alimentare. De obicei aceste sisteme sunt configurate cu panta, astfel incat sa fie ajutata miscarea.

Informatii utile despre role gravitationale

Sunt mai multe tipuri de sisteme de transport care folosesc role gravitationale si care de obicei au la baza un cadru special, deja fabricat si asamblat sub forma unor sectiuni longitudinale care sunt partial inclinate. Un astfel de sistem are mai multe role care se rotesc si care determina sarcina sa se miste, datorita fortei gravitatiei. Sistemele care folosesc role gravitationale pot fi astfel configurate incat sa se combine cu mai multe echipamente de ajutor.
Transportoarele sunt de obicei incluse in spatii cum ar fi depozitele sau fabricile.

Folosirea acestor role transportoare poate sa ajute la mai multa versatilitate in ceea ce priveste metoda de transfer. Spre exemplu, traseul pe care se face transportul poate avea si forme speciale, mai putin comune sau poate raspunde mai multor cerinte cum ar fi anumite opriri si anumite zone prin care produsul trebuie sa treaca. Aceste role gravitationale pot fi incluse si in sistemele automatizate.

In ceea ce priveste materialul din care este confectionata o astfel de rola, acestea sunt disponibile inclusiv din otel zincat, din otel inoxidabil sau chiar din plastic, iar alegerea materialului se va face in functie de greutatea
produselor de pe banda.

Role gravitationale la promotie online

In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de role gravitationale cu discount, astfel incat sa te poti incadra in bugetul disponibil fara sa fie necesar sa renunti la calitatea produsului. Toate rolele gravitationale din magazinul nostru online sunt obtinute in colaborare cu companii producatoare din domeniu apreciate la nivel international si vin insotite de garantie, dar si de toate recomandarile venite de la producator pentru o utilizare optima. Cumpara role gravitationale cu cel mai bun raport intre pret si calitate si bucura-te de avantajele unor articole rezistente, care vor functiona mult timp in parametri.

Asistenta tehnica gratuita pentru role gravitationale

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de role gravitationale, atunci cand nu stii ce produs sa alegi din magazinul nostru online, iti suntem alaturi cu serviciul de asistenta tehnica gratuita pentru role gravitationale. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarile pe care specialistii din echipa noastra ti le vor pune, astfel incat sa furnizezi toate detaliile, pentru ca noi sa iti facem cele mai bune recomandari de role gravitationale.