Un furnizor, mii de produse!
TRANSMISII

Afișez 1 - 100 din 115 rezultate

Soluții Avansate de Transmisii Mecanice

Categoria de transmisii mecanice de pe site-ul All Industrial™️ include numeroase produse.

In aceasta categorie gasim:

Toate acestea sunt de calitate superioara, avand garantia fiabilitatii, duratei indelungate de viata si mai ales a utilitatii in cadrul oricarei aplicatii/sistem tehnic.

Nu intamplator, brandul nostru este de mult timp in industria tehnica, avand rezultate de top si sute de parteneri de incredere carora le livreaza produsele in cel mai scurt timp si in cea mai buna stare posibila.

In cazul in care ai nevoie de transmisii mecanice sau accesorii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, online sau la numarul de telefon 0746556600, si iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie.

Cele mai variate modele de transmisii mecanice!

Transmisiile mecanice sunt esențiale în mai multe domenii, precum mașinile și utilajele, pentru a transmite forțe și mișcări dintr-un loc în altul.

Angrenajele, lanturile Gall, fulii, rotile de curea, cuplajele, pinioanele și curelele sunt elemente importante ale transmisiilor mecanice.

Angrenajele mecanice sunt ansambluri de două sau mai multe roți dantate care se angrenează, ceea ce permite transmiterea de mișcare și forță într-o direcție specifică.

Lanturile Gall sunt formate dintr-un șir de legături conectate, care se prind de fiecare dinte al unei roți dantate, permițând transmiterea forței printr-un cuplu de torsiune.

uliile, pe de altă parte, sunt roți cu caneluri care sunt concepute pentru a fi împerecheate cu o curea.

Rotile de curea transmit forța și mișcarea prin fricțiunea celor două suprafețe în contact. În plus, cuplajele sunt dispozitive care conectează o arbore la un altul. Cele mai comune exemple includ cuplajele elastice și cuplajele rigide.

Pinioanele sunt roți dantate mai mici care sunt utilizate, de obicei, în combinare cu angrenaje mai mari și ajută la transmiterea forței și torsiunii dintr-un loc în altul.

Curele sunt benzi flexibile și elastice, folosite împreună cu fulii pentru transmiterea mișcării și a forței într-o direcție specifică. În general, aceste elemente ale transmisiilor mecanice sunt vitale pentru a transmite forțele și mișcările de la un loc la altul în diferite domenii.

Schimbările și modernizările aduse în fabricarea acestor elemente prin dezvoltarea tehnologiei au făcut ca aceste transmisii să fie mai puternice și mai eficiente decât înainte.

Solicita oferta de pret pentru actionari mecanice

All Industrial™️ este lider in domeniul tehnic si industrial din Romania, iar pentru noi cifrele vorbesc de la sine.

Sute de persoane fizice si juridice au colaborat in cele mai bune conditii cu brandul nostru, ajutandu-ne sa depasim o „borna” impresionanta: peste 5.000.000 de piese vandute pana in prezent, inclusiv transmisii (angrenaje, cuplaje, lanturi, curele etc).

Marele avantaj al componentelor tehnice marca All Industrial™️ este, pe langa livrarea rapida, in maximum 24-48 de ore, faptul ca acestea pot fi incluse in orice lucrare, rezultatul fiind sporirea imediata a productivitatii.

Nu in ultimul rand, intrucat siguranta este cuvantul de ordine in domeniul nostru de activitate, livrarea de transmisii mecanice se va face monitorizat, pe tot parcursul traseului.