Un furnizor, mii de produse!
Invertor convertizor de frecventa

Invertor convertizor de frecventa

All Industrial iti pune la dispozitie o gama completa de invertr convertizor de frecventa monofazat sau trifazat!

in aceasta catagorie puteti gasi:

Tinand cont de reglementarile legislative si preturile aferente energiei electrice, companiile trebuie sa gaseasca cele mai inovative metode pentru a diminua in mod eficient consumul de energie si, in consecinta, costurile asociate acestuia.

Pentru a veni in ajutorul tau cu cele mai bune produse, iti oferim convertizoare de frecventa la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa poti beneficia de costuri mici la energie, dar si de o buna functionare a sistemelor, pe termen lung.

Convertizor de frecventa monofazat sau trifazat

Invertoarele sunt cele mai bune solutii care te ajuta sa economiesti curent, regland in mod eficient turatiile motoarelor din diverse instalatii.

Principiul de functionare al acestor convertizoare de frecventa nu s-a schimbat prea mult in timp, insa modul in care arata si se integreaza in sisteme variaza, pentru ca aceste echipamente s-au adaptat astfel incat sa
poata fi utile in diverse aplicatii.

Primul convertizor de frecventa avea comanda analogica, dar, din necesitatea de a avea control automat, aceste echipamente s-au transformat.

Prin cuvantul “invertor”, specialistii definesc acele sisteme electronice care controleaza viteza si o comanda astfel incat sa determine rotatia optima a unui motor de curent alternativ, prin modificarea valorilor frecventei tensiunii de alimentare.

Frecventa tensiunii de alimentare va fi astfel proportionala cu cea de roatie a motorului. Un exemplu in acest sens este procesul in care motorul electric nu trebuie neaparat sa functioneze la turatia sa nominala.

In acest caz, se va integra in sistem un invertor care sa poata micsora in mod controlat frecventa de la tensiunea de alimentare, cu scopul de a face ca turatia sa fie potrivita pentru functionarea motorului cu un consum de energie redus, astfel incat sa nu se tureze mai mult decat este necesar.

Cele mai avantajoase promotii la convertizoare de frecventa!

Pentru ca pretul este unul dintre cei mai importanti factori de decizie, te asteptam pe “rafturile” noastre virtuale cu convertizoare de frecventa de cea mai buna calitate, la preturi reduse.

Cumparand invertoare trifazate sau monofazate la pret avantajos, de la cei mai importanti producatori, iti va fi mult mai usor sa obtii produse de foarte buna calitate,
pe care sa le folosesti mult timp, fara sa puna in pericol integritatea sistemelor in care le incluzi. Convertizoarele de buna calitate vor ramane
functionale pentru o perioada indelungata de timp si, cel mai important, nu vor influenta in mod negativ randamentul aplicatiei.

Asistenta tehnica gratuita pentru covertizorul achizitionat

Un convertizor de frecventa/invertor trebuie ales in functie de proprietatile aplicatiei si motorul electric utilizat. In cazul in care nu poti identifica tipul de convertizor de care ai nevoie, te asteptam cu asistenta tehnica gratuita astfel incat sa nu alegi un produs gresit.

Echipa noastra va selecta din magazinul online doar produsele care ti se potrivesc, pe baza informatiilor solicitate in timpul discutiei cu unul dintre specialistii nostri.

In cazul in care componenta pe care o cauti nu se regaseste in magazinul nostru, iti vom oferi cele mai bune solutii alternative pentru orice tip de invertor trifazat sau monofazat.