Un furnizor, mii de produse!

Vibratoare Industriale Trifazate

Vibratoare Industriale Trifazate

aLL industriaL Fv SRL furnizeaza o gamă largă de motoare vibratoare industriale trifazate pentru uz extern sau intern, bazate pe zeci de ani de experienta in tehnologia vibratiilor.

Aceste pot fi cu diferite turatii:

Va ajutam sa gasiti solutia potrivita pentru aplicatia dumneavoastra. Puteti alege intre vibratoare externe de joasa sau inalta frecventa, instalatie mobila sau permanenta, solutii sincronizate, aproape orice tensiune si frecventa sau vibratoare cu curent continuu.

Scopul nostru este sa imbunatatim produsul si sa va minimizam costurile si riscurile de productie prin utilizarea celui mai fiabil motor vibrator industrial trifazat de pe piata.

Oferim o gama larga de motoare vibratoare trifazate de la 750rpm la 3600rpm.

Vibratoarele de joasa frecventa genereaza amplitudini mai mari combinate cu forțe mici, medii până la foarte mari. Deoarece pot fi conectate direct la sursa de alimentare principală (50Hz sau 60Hz), nu necesita un convertor de frecventa sau control.

Acest lucru le face utile pentru o gama ampla de aplicatii in toate industriile.
Vibratoarele de înalta calitate furnizate de noi sunt potrivite pentru industria de transport,industria de beton turnat uscat, balastiere s.a.m.d.

In catalogul nostru veți gasi o prezentare generală a vibratoarelor noastre standard, a accesoriilor și a echipamentelor de control.

In schita atasata mai jos puteti vedea si cum poate fi legat la alimentare acest tip de motor vibrator trifazat.

Legaturi motor vibrator trifazat

Pentru produse personalizate si mai multe informatii, nu ezitați să ne contactați.