Un furnizor, mii de produse!

Pinioane lant gall ASA

Afișez toate cele 2 rezultate

Pinioane lant gall ASA din otel

Aceste pinioane de lant Gall ASA (standard american) pot transmite de la puteri fractionate la peste 2500 kW, cu viteze ale lantului de pana la 25 m/s.

Acestea pot fi de 2 feluri:

Ca si in cazul pinioanelor de tip ISO, si acestea pot avea pana la 8 randuri, in functie de aplicatie pe care doresti sa le folosesti.

Tipuri de pinioane lant Gall ASA

In functie de tipul de dimensionare:

  • ASA 35 – diametrul rolei este de 5,08 mm si pasul de 9,525 mm;
  • ASA 40 – diametrul rolei este de 7,92 mm si pasul de 12,7 mm;
  • ASA 50;
  • ASA 60;
  • ASA 80;
  • ASA 200 – diametrul rolei este de 39,68 si pasul de 63,5;

In functie de prezenta / absenta butucului, care influenteaza forma pinionului:cu butuc – acestea se pot utiliza împreună cu lant Gall, motoare electrice, reductoare, rol și tambururi, subansamble sisteme transportatoare.

Pot fi realizate din otel carbon sau din fonta de calitate superioara. Au dimensiuni ale dinților de la 8 la 150 de dinți, inclusiv cele mai mari dimensiuni ale acestora; fara butuc – au forma cilindrica si dantura dreapta.

Se pot utiliza împreună cu cremaliere, cuplaje, motoare electrice, reductoare, sisteme transportatoare, variatoare de turatie sau lant gall.

All Industrial are o gama variata de pinioane lant Gall ASA (standard american), astfel incat sa poti gasi modelul necesar. Consulta intreaga gama de produse si comanda articolul de care ai nevoie, la pret super avantajos!