Un furnizor, mii de produse!
Pinioane lant gall cu butuc ISO otel

Pinioane lant gall cu butuc ISO otel

Pinion cu butuc din otel pentru lant gall standard european, roata dintata cu butuc pentru lant gall 04B, 05B, 06B, 08B, 10B, 12B, 16B, 20B, 24B, 28B, 32B pe lantul unu, doua sau trei randuri.

Pinion lant gall cuplează acțiunile în lanț în sistemele de transmisie și transportoare de energie. Deși pinioanele cu butuc pentru lanțuri gall pot angaja orice material perforat, acestea sunt folosite în principal cu lanțul cu role.

Rotile dintate cu butuc pentru lanț gall din otel pot fi extrem de eficiente și fiabile în aplicații cu sarcini limitate de șoc și cuplu, cu condiția ca unitatea să fie bine întreținută.

Acțiunile cu lanț gall pot produce un avantaj mecanic ca reductoare / creștere de viteză, create prin utilizarea pinioanelor de dimensiuni diferite.

În timp ce este legat de angrenaje , diferențele principale ale unui pinion sunt că nu angajează niciodată un alt pinion direct, iar proiecțiile radiale ale enei roti necesită un profil înclinat pentru o cuplare și eliberare lină a lanțului.

Cum functioneaza un pinion cu butuc pentru lant gall

Dinții acestor pinioane lant gall cu butuc ISO se plasează într-un lanț gall cu rol, transferând astfel energia de rotație între ax paralele pe distanțe.

Pinioanele cu butuc au mai multe puncte de contact cu frecare ridicată cu un lanț cu rol, ceea ce este important pentru o rotație eficientă, dar poartă și pinionul și lanțul cu rol.

Acest lucru este combătut cu bucșe lubrifiate în jurul știftului pe care pinionul de lant îl prinde, precum și între plăcile care care care care care care care care care care care care care care care care care care lanțul împreună.

Dacă roata de lant gall este montată pe un arbore în scopul alimentării sau primirii mișcării, pinionul se numește pinion uscat.

Dacă un pinion cu butuc pentru lant gall este poziționat în antrenarea lanțului gall pentru stabilizare, redirecționare a lanțului sau frecare suplimentară, acesta este cunoscut sub numele de pinion rotativ.

Structura unui pinion din otel pentru lant gall este mereu aceeași, doar dantură difera. Lanțurile de transmisie standard european tip iso sunt folosite pentru a transmite forțele de tracțiune. Pinioanele combinate cu un lanț formează o transmisie cu lanț.

Lanțul gall ar trebui să se angajeze lin în dantura roții cu butuc, motiv pentru care pinioanele sunt potrivite cu precizie pentru a ghida și a conduce lanțul.

Dorim sa mulțumim și să ajutăm fiecare client în parte, să ofere soluții tehnice individuale, lucrând împreună cu clientul pentru a gasi cele mai bune soluții.