Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li

Cod: CTC10x6x315

Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li de calitate superioara, la preturi competitive, disponibile in stoc sau la comanda!

Descriere

Descriere

Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li

Caracteristici Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li:

  • Bazamare: 10mm;
  • Inaltime: 6mm;
  • Lungime interioara: 315mm;
  • Numar curea: Z12 1/2;

Curelele trapezoidale sunt un tip de curea folosit in diverse aparate, cum ar fi masini, utilaje sau alte dispozitive care utilizeaza un motor sau o sursa de putere.

Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li este o astfel de curea care are o baza mare de 10mm, o inaltime de 6mm si o lungime interioara de 315mm. Aceasta curea este conceputa pentru a se potrivi cu motorul si alte componente asemanatoare.

Curelele trapezoidale sunt denumite astfel deoarece au forma de trapez. Acest tip de curea este foarte eficient pentru transmisia puterii, deoarece permite o presiune mai mare la contactul dintre curea si componentele cu care vine in contact. Aceasta presiune asigura un transfer mai bun al puterii.

Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li este o astfel de curea care ofera o mare durabilitate si o viata lunga de utilizare. Fiind fabricata din materiale de calitate, aceasta curea ofera o rezistenta ridicata la uzura si rupere.

In plus, aceasta curea este usor de instalat si de intretinut. Asadar, va fi foarte utila atunci cand trebuie sa inlocuiti o curea uzata sau rupta.

In concluzie, curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li este o optiune excelenta pentru cei care au nevoie de o curea rezistenta si de incredere pentru a asigura functionarea adecvata a masinilor si utilajelor. Fiind fabricata din materiale de calitate, aceasta curea este garantata sa ofere putere si performanta timp indelungat.

Curea trapezoidala clasica 10x6x315mm Li

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close
No products in the cart.