Pinion fara butuc lant gall 08B-1 z=13 dinti otel

Cod: CS09013

Pinion fara butuc lant gall 08B-1 z=13 dinti otel de calitate superioara, la preturi competitive, disponibile in stoc sau la comanda!

Descriere

Descriere

Pinion fara butuc lant gall 08B-1 z=13 dinti otel

Caracteristici Pinion fara butuc lant gall 08B-1 z=13 dinti otel:

  • Randuri lant: 1
  • Tip: 08B-1
  • Toli: 1/2X5/16
  • Nr dinti: z=13
  • Diametruexterior: 57.4mm
  • Diametru rola lant: 8,51mm
  • Pas lant: 12,7mm

Pinionul fara butuc lant Gall 08B-1 este un element important in diverse masini si echipamente, utilizat pentru a transmite miscarea de rotatie de la un motor sau motor electric catre alte componente. Acesta este format dintr-un singur rand de dinti, cu o dimensiune de 13 dinti, si este fabricat din otel de inalta calitate pentru a asigura o durabilitate si o rezistenta buna la uzura.

Pinionul fara butuc lant Gall 08B-1 a fost conceput special pentru a fi folosit impreuna cu lanturile de tip 08B-1, care au un pas de 12,7 mm si sunt ideale pentru a transmite miscarea intr-o varietate de aplicatii, de la industria alimentara si farmaceutica pana la constructii si productia de automobile.

Cu un exterior cu diametru de rola optimizat, acest pinion este capabil sa functioneze cu stabilitate si precizie, asigurand o transmitere optima a puterii si o durata de viata lunga. Este, de asemenea, foarte usor de montat si de intretinut, datorita designului simplu si ergonomic.

Datorita precisa si calitatii sale superioare, Pinionul fara butuc lant Gall 08B-1 cu 13 dinti este unul din cele mai populare elemente de transmisie utilizate in industrie, iar utilizatorii se pot baza pe el pentru a asigura functionarea sigura si eficienta a echipamentelor si a masinilor in care este instalat.

Pinion fara butuc lant gall 08B-1 z=13 dinti otel

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close
No products in the cart.