Pinion fara butuc lant gall 10B-1 z=25 dinti otel

Cod: CS10025

Pinion fara butuc lant gall 10B-1 z=25 dinti otel de calitate superioara, la preturi competitive, disponibile in stoc sau la comanda!

Descriere

Descriere

Pinion fara butuc lant gall 10B-1 z=25 dinti otel

Caracteristici Pinion fara butuc lant gall 10B-1 z=25 dinti otel:

  • Randuri lant: 1
  • Tip: 10B-1
  • Toli: 5/8×3/8
  • Nr dinti: z=25
  • Diametruexterior: 134mm
  • Diametru rola lant: 10,16mm
  • Pas lant: 15,875mm

Pinionul fără butuc reprezintă o componentă esențială în mecanismele de transmisie ale mașinilor și utilajelor. Acesta are o formă cilindrică și este prevăzut cu un număr de dinți, care se încrucișează cu cei ai lantului de transmisie. În cazul de față, pinionul este prevăzut cu 25 de dinti, tip 10B-1, însemnând că ar trebui să funcționeze cu un lant de același tip, cu aceeași lățime și același număr de dinti.

Materialul din care este confecționat pinionul este oțelul, un material durabil și rezistent la uzură. Exteriorul rolăi este proiectat astfel încât să fie compatibil cu dimensiunile dinților lantului, având un diametru adecvat și un pas de 15,875mm.

Având în vedere dimensiunile și proprietățile tehnice ale acestui pinion, poate fi utilizat în diferite aplicații industriale, precum în industria alimentară, cea chimică, cea farmaceutică sau în producția de echipamente de transport. În general, este folosit în mașinile de tip CNC, în sistemele de poziționare a pieselor sau în mecanismele de rotație ale unor utilaje grele. Prin intermediul acestuia, transmisia de putere se poate realiza cu precizie, fără întreruperi sau degradarea componentelor, ceea ce duce la o funcționare sigură și eficientă a utilajelor.

Pinion fara butuc lant gall 10B-1 z=25 dinti otel

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close
No products in the cart.