Bucsa conica BC1008-9mm

Cod: 1008009

Bucsa conica BC1008-9mm de calitate superioara, la preturi competitive, disponibile in stoc sau la comanda!

Descriere

Descriere

Bucsa conica BC1008-9mm

Caracteristici Bucsa conica BC1008-9mm:

  • Denumire interna: Bucsa elastica de fixare
  • Tip bucsa: 1008
  • Diametru interior bucsa: interior 9mm
  • Latime bucsa: 22,3mm
  • Diametru exterior baza mare: 35mm
  • Material: fonta
  • Greutate: 0,13kg

Bucsa conica BC1008-9mm este un element important al unor ansamble mecanice sau de constructii, fiind utilizata pentru a face o conexiune sigura intre doua componente. Aceasta este realizata din fonta de inalta calitate si are o greutate de 0,13 kg, fiind destul de usor de manevrat si de instalat.

Bucsa are un design conic, cu un diametru interior de 9 mm si o latime de 22,3 mm. Aceasta poate fi utilizata pentru o multime de aplicatii, fiind foarte eficienta in improspatarea si modernizarea diferitelor tipuri de echipamente si masini.

Diametrul exterior al bazei mari este de 35 mm, ceea ce permite o fixare sigura si stabila a ansamblului in care este utilizata. Bucsa conica BC1008-9mm este un exemplu de performanta si fiabilitate, fiind capabila sa reziste cu succes la conditii de mediu dificile si solicitarile mecanice.

Cu toate ca este un element simplu, bucsa conica BC1008-9mm este esentiala in multe aplicatii, din acest motiv reprezentand o solutie indispensabila pentru industria constructoare si pentru echipamentele mecanice. Datorita materialelor folosite in fabricarea acesteia si a design-ului ingenios, aceasta poate fi folosita in siguranta pentru o perioada de timp indelungata, indiferent de conditiile de utilizare.

Bucsa conica BC1008-9mm

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close
No products in the cart.