Un furnizor, mii de produse!

aLL industriaL marca inregistrata

aLL industriaL marca înregistrată europeană

Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă înregistrată de către SC aLL industriaL FV SRL, o companie românească cu sediul în Ilfov. Marca a fost înregistrată la Oficiul de Proprietate Intelectuală European (EUIPO) în data de 10 ianuarie 2023.

aLL industriaL marca inregistrata este utilizată pentru o gamă largă de produse și servicii industriale, inclusiv:

 • Reductoare;
 • Motoare electrice;
 • Convertizoare;
 • Transmisii;
 • Motoare vibrante;
 • Sisteme transportoare;
 • Echipamente de transport;
 • Echipamente de ridicare;
 • Echipamente de producție;

Marca este formată din două cuvinte: “aLL” și “industriaL”. Cuvântul “aLL” sugerează că produsele și serviciile acoperite de marcă sunt destinate tuturor industriilor. Cuvântul “industriaL” sugerează că produsele și serviciile sunt de natură industrială.

Marca aLL industriaL este protejată de legislația europeană privind mărcile înregistrate. Acest lucru înseamnă că nicio altă companie nu poate utiliza această marcă fără permisiunea SC aLL industriaL FV SRL.

Avantajele aLL industriaL marca inregistrata ®

Utilizarea unei mărci înregistrate oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Protecția legală: Marca înregistrată oferă protecție legală împotriva utilizării neautorizate a mărcii de către alte companii.
 • Recunoașterea mărcii: O marcă înregistrată poate ajuta la creșterea recunoașterii mărcii și la crearea unei reputații pentru companie.
 • Diferețierea de concurență: O marcă înregistrată poate ajuta la diferențierea produselor și serviciilor companiei de cele ale concurenței.

Concluzie

Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă puternică care oferă o serie de avantaje pentru SC aLL industriaL FV SRL cat si clientilor. Marca este protejată de legislația europeană și poate ajuta compania să-și protejeze produsele și serviciile, să-și crească recunoașterea mărcii și să se diferențieze de concurență.

aLL industriaL marca inregistrata

Alte articole

aLL industriaL marca inregistrata

aLL industriaL marca înregistrată europeană Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă înregistrată de către SC aLL industriaL FV SRL, o companie românească cu sediul în Ilfov. Marca a fost înregistrată la Oficiul de Proprietate Intelectuală European (EUIPO) în data de 10 ianuarie 2023. aLL industriaL marca inregistrata este

citeste mai mult »
curea lata hf 1

Curele late din cauciuc

Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm: o soluție versatilă pentru aplicații industriale Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm sunt un tip de curea de transmisie continuă, care este utilizată pentru a transmite puterea de la un arbore la altul, în aplicații industriale.

citeste mai mult »
Accesorii reductoare melcate

Accesorii reductor melcat

Accesorii reductor melcat Gama completa de accesorii pentru reductoare melcate. aLL industriaL Fv SRL vine in ajutorul clientului cu accesorii pentru reductoare melcate mereu disponibile cu livrare imediata. Caracteristici accesorii pentru reductoare melcate: -flansa intrare reductoare melcate (diferite gabarite si forma); -flansa iesire (flansa de fixare al reductorului peutilaj); -ax

citeste mai mult »