Un furnizor, mii de produse!

Cardane duble gbd

Cardane duble GBD

Cardanele duble GBD sunt dispozitive mecanice care transmit mișcarea și puterea între două arbori care sunt înclinați unul față de celălalt. Ele sunt fabricate din oțel și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi unei varietăți de aplicații.

Construcție

Cardanele duble GBD sunt formate din două cuplaje cardanice simple, care sunt conectate printr-o articulație intermediară. Articulația intermediară este formată din două articulații cardanice, care sunt conectate printr-un rulment.

Tipuri

Există două tipuri principale de cardane duble GBD:

 • Cardane duble GBD cu flanșă: Acest tip de cardan are o flanșă pe fiecare capăt, care este utilizată pentru a fixa cardanul la arbori. Cardanele duble GBD cu flanșă sunt cele mai comune și sunt utilizate într-o varietate de aplicații.
 • Cardane duble GBD cu ureche: Acest tip de cardan are o ureche pe fiecare capăt, care este utilizată pentru a fixa cardanul la arbori. Cardanele duble GBD cu ureche sunt utilizate în aplicații speciale, cum ar fi transportul de materiale grele.

Aplicații

Cardanele duble GBD sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv:

 • Mașini-unelte: Cardanele sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la uneltele de tăiere.
 • Echipamente de transport: Cardanele sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la echipamentele de transport, cum ar fi macarale și ascensoare.
 • Sisteme de ridicare: Cardanele sunt utilizate pentru a transmite mișcarea și puterea de la motorul electric la sistemele de ridicare, cum ar fi macarale și troli.

Avantaje

Cardanele duble GBD oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Eficiența: Cardanele duble GBD sunt eficiente în transmiterea mișcării și puterii.
 • Durabilitate: Cardanele duble GBD sunt durabile și pot rezista la uzură și deteriorare.
 • Ușurință de instalare: Cardanele duble GBD sunt ușor de instalat și de întreținut.

Alegerea cardanului dublu GBD potrivit

Când alegeți un cardan dublu GBD, este important să luați în considerare următoarele factori:

 • Prinderea: Cardanele sunt disponibile în diferite tipuri de prindere, inclusiv flanșă și ureche. Tipul de prindere trebuie să fie potrivit pentru aplicația dvs.
 • Dimensiunea: Cardanele sunt disponibile în diferite dimensiuni. Dimensiunea cardanului trebuie să fie potrivită pentru sarcinile de lucru și condițiile de mediu în care va fi utilizat.
 • Materialul: Cardanele sunt fabricate din diferite materiale, inclusiv oțel, oțel inoxidabil și plastic. Materialul cardanului trebuie să fie potrivit pentru aplicația dvs.

Cardane duble GBD de la All Industrial

All Industrial oferă o gamă largă de cardane duble GBD pentru o varietate de aplicații. Cardanele noastre duble GBD sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și deteriorare.

Specificații

 • Model: GBD
 • Tip: Cardan dublu cu articulație cardanică
 • Material: Oțel
 • Gama de dimensiuni: 100-1000 mm
 • Gama de sarcini de lucru: 100-10000 kg
 • Gama de condiții de mediu: -20 °C până la 60 °C

Concluzie

Cardanele duble GBD sunt dispozitive mecanice fiabile și durabile care sunt utilizate

Alte articole

motoare vibratoare curent continuu 1

Motoare vibrante 12 24 volti

Motoare vibrante 12 24 volti Gama completa de motoare vibrante 12 sau 24 volti. Cumpara motor vibrant curent continuu 12 volti sau 24 volti la pret avantajos din stoc. Motoarele vibrante de 12-24 volţi reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Aceste

citeste mai mult »
motoare vibratoare trifazate 750rpm 1

Motoare vibrante trifazate 750 rpm

Motoare vibrante trifazate 750 rpm Gama completa de motoare vibrante trifazate 750 rpm de calitate superioara. Cumpara motor vibrant trifazat 750rp la cel mai bun pret Motoarele vibrante trifazate cu 750 rpm sunt utilizate în diverse aplicații industriale, de la echipamente de prelucrare a solului la echipamente de transport și

citeste mai mult »
motor vibrator micro 1 800x800 1

Motoare vibrante trifazate

Motoare vibrante trifazate Gama completa de Motoare vibrante trifazate pentru mese vibrante sau fluidizarea materialelor usoare. Cumpara motor vibrant trifazat de calitate superioara Motoarele vibrante trifazate sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, cum ar fi tampele vibratoare, mașini de șlefuire și mașini de sortare. Aceste motoare sunt recunoscute pentru

citeste mai mult »