Un furnizor, mii de produse!

Cuplaje cu gheare din fonta sg

Cuplaje cu gheare din fonta sg

Aceste cuplaje cu gheare din fontă SG sunt utilizate în diverse aplicații în care este necesară transmiterea cuplului între două arbore ce nu se află în aceeași linie de aliniere.

Aceste cuplaje sunt compuse din două cuple și un element elastic intermediar SG cu 8 brate din cauciuc.

Elementul intermediar din cauciuc are rolul de a absorbi șocurile și vibrațiile și de a compensa erorile de aliniere ce pot apărea în timpul funcționării. De asemenea, acesta contribuie la protejarea ansamblului, prevenind uzura prematură a altor componente.

Cele două cuple sunt din fontă SG, un material cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa, precum și pentru capacitatea de a absorbi șocurile. Fonta SG (sferoidala) este o variantă îmbunătățită a fontei obișnuite, având o structură internă de tip sferoidal, care conferă materialului o rezistență mai mare la rupere și o ductilitate crescută. Aceasta face ca cuplele din fontă SG să fie mai fiabile și să reziste mai bine în condiții de funcționare dificile. Montarea cuplajului cu gheare din fontă SG este relativ simplă.

Cele două cuple sunt montate fiecare pe unul dintre arbori ce trebuie conectați. Elementul intermediar din cauciuc este plasat între ghearele cuplelor, asigurând astfel transmiterea cuplului între ele. După montare, cuplajul este verificat pentru a se asigura că este corect aliniat și că nu există nicio anomalie ce ar putea afecta performanța acestuia.

Cuplajele cu gheare din fontă SG au diverse avantaje. Printre acestea se numără capacitatea de transmitere a unui cuplu mare, rezistența la șocuri și vibrații, compensarea erorilor de aliniere și reducerea uzurii prematură a componentelor.

De asemenea, acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, pentru a se potrivi cu diverse tipuri de aplicații. În concluzie, cuplajele cu gheare din fontă SG, compuse din două cuple și un element intermediar din cauciuc, sunt soluții excelente pentru transmiterea cuplului între două arbore ce nu se află în aceeași linie de aliniere.

Acestea oferă rezistență, durabilitate și o protecție îmbunătățită împotriva uzurii, fiind potrivite pentru utilizare în diverse domenii industriale.

Alte articole

motoare vibratoare curent continuu 1

Motoare vibrante 12 24 volti

Motoare vibrante 12 24 volti Gama completa de motoare vibrante 12 sau 24 volti. Cumpara motor vibrant curent continuu 12 volti sau 24 volti la pret avantajos din stoc. Motoarele vibrante de 12-24 volţi reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Aceste

citeste mai mult »
motoare vibratoare trifazate 750rpm 1

Motoare vibrante trifazate 750 rpm

Motoare vibrante trifazate 750 rpm Gama completa de motoare vibrante trifazate 750 rpm de calitate superioara. Cumpara motor vibrant trifazat 750rp la cel mai bun pret Motoarele vibrante trifazate cu 750 rpm sunt utilizate în diverse aplicații industriale, de la echipamente de prelucrare a solului la echipamente de transport și

citeste mai mult »
motor vibrator micro 1 800x800 1

Motoare vibrante trifazate

Motoare vibrante trifazate Gama completa de Motoare vibrante trifazate pentru mese vibrante sau fluidizarea materialelor usoare. Cumpara motor vibrant trifazat de calitate superioara Motoarele vibrante trifazate sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, cum ar fi tampele vibratoare, mașini de șlefuire și mașini de sortare. Aceste motoare sunt recunoscute pentru

citeste mai mult »