Un furnizor, mii de produse!

Cuplaje elastice cu gheare

Cuplaje elastice cu gheare

Cuplaje elastice cu gheare format din doua semi-cuplaje si un element intermediar din cauciuc rezistent, cu 6 sau 8 brate.

Cele cu 6 brate sunt tip HRC cu diferite fixari:

Acestea de mai sus functioneaza impreuna cu stelutele intermediare din cauciuc HRC sau element intermediar pentru SG.

De asemenea, pe “rafturile” magazinului nostru virtual, gasesti accesorii precum elemente elastice sau bucse conice.

Cumpara cuplaj elastic cu gheare din stoc la pret avantajos!

De-a lungul prezentei noastre in industria tehnica, am dezvoltat sute de parteneriate de incredere, atat cu persoane fizice, cat si cu firme, furnizandu-le acestora mii de produse, inclusiv cuplaje elastice cu gheare si piese pentru ele. Pe langa produsele propriu-zise, de calitate superioara, oferim clientilor nostri numeroase alte beneficii.

Astfel, daca plasezi acum o comanda telefonica sau online de cuplaje, vei primi produsele in maximum 24-48 de ore, pentru a nu afecta bunul mers al activitatii tale tehnice, iar livrarea va fi monitorizata pe traseu, pentru un plus de predictibilitate.

Consulta si alege cel mai bun cuplaj de transmisie

Cuplaje elastice cu gheare HRC sau SG sunt utilizate în industrii precum mașini de lucru, pompe, compresoare, vibroalimentatoare și multe altele. Acestea sunt folosite pentru a conecta și transmite forță între două arbori rotitori, permitând mișcarea rotativă întreruptă sau continuă.

Cuplajele elastice cu gheare sunt denumite în acest fel datorită prezenței unor gheare sau denticuli pe tuburile de cauciuc care le traversează. Aceste gheare acționează ca niște terminații dentate care asigură o fixare sigură între cele două tuburi de cauciuc și transferă forța.

Există două tipuri principale de cuplaje elastice cu gheare: HRC și SG.

Cuplajele HRC au o construcție simplă și sunt ușor de instalat, care le protejează de vibrații și suprasarcini. Aceste cuplaje oferă o transmisie eficientă și sunt potrivite pentru aplicații cu viteze reduse și sarcini moderate. De asemenea, acestea sunt rezistente la coroziune și au o durată de viață lungă.

Cuplajele elastice HRC sunt utilizate în industria minieră, în instalații de pompare sau în sisteme de transmisie a energiei electrice.

Cuplajele elastice cu gheare SG sunt caracterizate de un miez de fontă sferoidală și elemente intermediare cauciucate. Acest tip de cuplaj este potrivit pentru aplicații cu sarcini și viteze ridicate. Ele oferă o flexibilitate optimă și au o capacitate de absorbție a șocurilor mărită. Aceste cuplaje pot compensa o mică defazare a arborilor conectați și sunt rezistente la uzură și coroziune. De asemenea, ele asigură o înlocuire ușoară a elementelor de cuplaj cauciucate.

Cuplajele elastice SG sunt utilizate în industria metalurgică, în instalații de pompare sau la mașini de turnare. În concluzie, cuplajele elastice cu gheare HRC sau SG sunt soluții eficiente pentru transmiterea forței între două arbori rotitori. Acestea oferă o fixare sigură și protecție împotriva vibrațiilor și suprasarcinilor.

Alegerea între cuplaje HRC și SG depinde de specificațiile aplicației și de condițiile de funcționare. O selecție corectă a cuplajului poate crește durabilitatea și eficiența sistemului.

Cuplaje elastice cu gheare

Alte articole

roti pentru curele dintate mxl xl

Fulii curele dintate mxl

Fulii curele dintate MXL Fulii curele dintate MXL sunt dispozitive mecanice care transmit puterea de la un arbore la altul prin intermediul unei curele cu pasul în inchi MXL. Ele sunt fabricate din oțel sau fontă, în funcție de mărime, și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru

citeste mai mult »
roti pentru curele dintate l

Fulii curele dintate L

Fulii curele dintate L Fulii curele dintate L sunt dispozitive mecanice care transmit puterea de la un arbore la altul prin intermediul unei curele de transmisie dintate tip L. Ele sunt fabricate din oțel sau fontă, în funcție de mărime, și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru

citeste mai mult »
roti pentru curele dintate h 1

Fulii curele dintate h

Fulii curele dintate H Fulii curele dintate H sunt dispozitive mecanice care transmit puterea de la un arbore la altul prin intermediul unei curele de transmisie dintate tip H. Ele sunt fabricate din oțel sau fontă, în funcție de mărime, și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru

citeste mai mult »