Un furnizor, mii de produse!

Fulii curele dintate h

Fulii curele dintate H

Fulii curele dintate H sunt dispozitive mecanice care transmit puterea de la un arbore la altul prin intermediul unei curele de transmisie dintate tip H. Ele sunt fabricate din oțel sau fontă, în funcție de mărime, și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi unei varietăți de aplicații.

Construcție

Fulii curele dintate H sunt formate dintr-o roată cu dinți care este montată pe un arbore. Dinții sunt proiectați pentru a se potrivi cu dinții curelei de transmisie dintate.

Tipuri

Există două tipuri principale de fulii curele dintate H:

 • Fulii curele dintate H simple: Acest tip de fulie are o singură roată cu dinți. Fuliile curele dintate H simple sunt cele mai comune și sunt utilizate într-o varietate de aplicații.

Aplicații

Fulii curele dintate H sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv:

 • Mașini-unelte: Fuliile sunt utilizate pentru a transmite puterea de la motorul electric la uneltele de tăiere.
 • Echipamente de transport: Fuliile sunt utilizate pentru a transmite puterea de la motorul electric la echipamentele de transport, cum ar fi macarale și ascensoare.
 • Sisteme de ridicare: Fuliile sunt utilizate pentru a transmite puterea de la motorul electric la sistemele de ridicare, cum ar fi macarale și troli.

Avantaje

Fulii curele dintate H oferă o serie de avantaje, inclusiv:

 • Eficiența: Fuliile curele dintate H sunt eficiente în transmiterea puterii.
 • Durabilitate: Fuliile curele dintate H sunt durabile și pot rezista la uzură și deteriorare.
 • Cost: Fuliile curele dintate H sunt relativ ieftine.

Alegerea fuliei curele dintate H potrivite

Când alegeți o fulie curele dintate H, este important să luați în considerare următoarele factori:

 • Diametrul găurii: Diametrul găurii trebuie să fie potrivit pentru arborele pe care va fi montată fulia.
 • Lățimea curelei: Lățimea curelei trebuie să fie potrivită pentru fulie.
 • Numărul de dinți: Numărul de dinți trebuie să fie potrivit pentru cureaua de transmisie dintate.

Fulii curele dintate H de la All Industrial

All Industrial oferă o gamă largă de fulii curele dintate H pentru o varietate de aplicații. Fuliile noastre curele dintate H sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură și deteriorare.

Specificații

 • Model: H
 • Tip: Fulie curele dintate
 • Material: Oțel sau fontă
 • Gama de diametre: 100-1000 mm
 • Gama de lățimi ale curelei: 10-100 mm
 • Gama de numărul de dinți: 10-1000

Concluzie

Fulii curele dintate H sunt dispozitive mecanice fiabile și durabile care sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale.

Detalii suplimentare

Fulii curele dintate H sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi unei varietăți de aplicații. Ele sunt fabricate din oțel sau fontă, în funcție de aplicație.

Alte articole

motoare vibratoare curent continuu 1

Motoare vibrante 12 24 volti

Motoare vibrante 12 24 volti Gama completa de motoare vibrante 12 sau 24 volti. Cumpara motor vibrant curent continuu 12 volti sau 24 volti la pret avantajos din stoc. Motoarele vibrante de 12-24 volţi reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Aceste

citeste mai mult »
motoare vibratoare trifazate 750rpm 1

Motoare vibrante trifazate 750 rpm

Motoare vibrante trifazate 750 rpm Gama completa de motoare vibrante trifazate 750 rpm de calitate superioara. Cumpara motor vibrant trifazat 750rp la cel mai bun pret Motoarele vibrante trifazate cu 750 rpm sunt utilizate în diverse aplicații industriale, de la echipamente de prelucrare a solului la echipamente de transport și

citeste mai mult »
motor vibrator micro 1 800x800 1

Motoare vibrante trifazate

Motoare vibrante trifazate Gama completa de Motoare vibrante trifazate pentru mese vibrante sau fluidizarea materialelor usoare. Cumpara motor vibrant trifazat de calitate superioara Motoarele vibrante trifazate sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, cum ar fi tampele vibratoare, mașini de șlefuire și mașini de sortare. Aceste motoare sunt recunoscute pentru

citeste mai mult »