Un furnizor, mii de produse!

Picioruse oscilante cu tija filetata

Picioruse oscilante cu tija filetata

Gama completa de picioruse oscilante cu tija filetata pentru sisteme transportoare.

Cumpara piciorus oscilant cu tija filetata la pret avantajos.

Piciorusele oscilante cu tijă filetată pentru sistemele transportoare sunt un element esențial în asamblarea și funcționarea acestor sisteme. Acestea sunt utilizate pentru a permite mișcarea liniară controlată a benzilor sau rolelor pe care sunt montate materialele sau produsele într-un sistem de transport.

Piciorusele oscilante sunt structuri care se atașează de suportul de bază al sistemului de transport și sunt reglabile în înălțime. Ele constau dintr-o tijă metalică filetată cu filetul exterior, care se introduce într-un orificiu filetat corespunzător în suportul de bază. Un vârf cauciucat, metalic sau din material plastic este atașat la capătul piciorușului oscilant și permite contactul dintre picioruș și suprafața de transport.

Rolul piciorușelor oscilante este de a menține o presiune constantă între banda sau rolele de transport și suprafața de lucru. Aceasta asigură o tracțiune sigură și constantă a materialului transportat și previne alunecarea sau blocarea acestuia pe banda sau rolele de transport.

De asemenea, piciorușele oscilante contribuie la absorbia șocurilor și vibrațiilor, protejând astfel materialele sau produsele transportate de eventualele daune sau deteriorări. Ele asigură, de asemenea, o mișcare liniară uniformă și fără întreruperi a materialului transportat, ceea ce îmbunătățește eficiența și productivitatea întregului sistem de transport.

Montajul piciorușelor oscilante cu tijă filetată este relativ simplu. Ele sunt fixate în orificiile corespunzătoare ale suportului de bază prin simpla introducere a tijei filetate în orificiu și strângerea acesteia cu o cheie potrivită pentru a fixa piciorușul în poziția dorită.

Ajustarea înălțimii piciorușelor se face prin rotația tijei filetate, oferind astfel posibilitatea de a regla poziția și nivelul piciorușelor în funcție de necesitățile și cerințele sistemului de transport.

În concluzie, piciorușele oscilante cu tijă filetată sunt componente esențiale pentru sistemele transportoare, oferind suport, stabilitate și control al mișcării materialelor sau produselor transportate. Acestea contribuie la îmbunătățirea eficienței și productivității sistemului de transport, asigurând totodată protecția și siguranța materialului transportat.

Alte articole

aLL industriaL marca inregistrata

aLL industriaL marca înregistrată europeană Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă înregistrată de către SC aLL industriaL FV SRL, o companie românească cu sediul în Ilfov. Marca a fost înregistrată la Oficiul de Proprietate Intelectuală European (EUIPO) în data de 10 ianuarie 2023. aLL industriaL marca inregistrata este

citeste mai mult »
curea lata hf 1

Curele late din cauciuc

Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm: o soluție versatilă pentru aplicații industriale Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm sunt un tip de curea de transmisie continuă, care este utilizată pentru a transmite puterea de la un arbore la altul, în aplicații industriale.

citeste mai mult »
Accesorii reductoare melcate

Accesorii reductor melcat

Accesorii reductor melcat Gama completa de accesorii pentru reductoare melcate. aLL industriaL Fv SRL vine in ajutorul clientului cu accesorii pentru reductoare melcate mereu disponibile cu livrare imediata. Caracteristici accesorii pentru reductoare melcate: -flansa intrare reductoare melcate (diferite gabarite si forma); -flansa iesire (flansa de fixare al reductorului peutilaj); -ax

citeste mai mult »