Un furnizor, mii de produse!

Picioruse oscilante cu tija filetata

Picioruse oscilante cu tija filetata

Gama completa de picioruse oscilante cu tija filetata pentru sisteme transportoare.

Cumpara piciorus oscilant cu tija filetata la pret avantajos.

Piciorusele oscilante cu tijă filetată pentru sistemele transportoare sunt un element esențial în asamblarea și funcționarea acestor sisteme. Acestea sunt utilizate pentru a permite mișcarea liniară controlată a benzilor sau rolelor pe care sunt montate materialele sau produsele într-un sistem de transport.

Piciorusele oscilante sunt structuri care se atașează de suportul de bază al sistemului de transport și sunt reglabile în înălțime. Ele constau dintr-o tijă metalică filetată cu filetul exterior, care se introduce într-un orificiu filetat corespunzător în suportul de bază. Un vârf cauciucat, metalic sau din material plastic este atașat la capătul piciorușului oscilant și permite contactul dintre picioruș și suprafața de transport.

Rolul piciorușelor oscilante este de a menține o presiune constantă între banda sau rolele de transport și suprafața de lucru. Aceasta asigură o tracțiune sigură și constantă a materialului transportat și previne alunecarea sau blocarea acestuia pe banda sau rolele de transport.

De asemenea, piciorușele oscilante contribuie la absorbia șocurilor și vibrațiilor, protejând astfel materialele sau produsele transportate de eventualele daune sau deteriorări. Ele asigură, de asemenea, o mișcare liniară uniformă și fără întreruperi a materialului transportat, ceea ce îmbunătățește eficiența și productivitatea întregului sistem de transport.

Montajul piciorușelor oscilante cu tijă filetată este relativ simplu. Ele sunt fixate în orificiile corespunzătoare ale suportului de bază prin simpla introducere a tijei filetate în orificiu și strângerea acesteia cu o cheie potrivită pentru a fixa piciorușul în poziția dorită.

Ajustarea înălțimii piciorușelor se face prin rotația tijei filetate, oferind astfel posibilitatea de a regla poziția și nivelul piciorușelor în funcție de necesitățile și cerințele sistemului de transport.

În concluzie, piciorușele oscilante cu tijă filetată sunt componente esențiale pentru sistemele transportoare, oferind suport, stabilitate și control al mișcării materialelor sau produselor transportate. Acestea contribuie la îmbunătățirea eficienței și productivității sistemului de transport, asigurând totodată protecția și siguranța materialului transportat.

Alte articole

motoare vibratoare curent continuu 1

Motoare vibrante 12 24 volti

Motoare vibrante 12 24 volti Gama completa de motoare vibrante 12 sau 24 volti. Cumpara motor vibrant curent continuu 12 volti sau 24 volti la pret avantajos din stoc. Motoarele vibrante de 12-24 volţi reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Aceste

citeste mai mult »
motoare vibratoare trifazate 750rpm 1

Motoare vibrante trifazate 750 rpm

Motoare vibrante trifazate 750 rpm Gama completa de motoare vibrante trifazate 750 rpm de calitate superioara. Cumpara motor vibrant trifazat 750rp la cel mai bun pret Motoarele vibrante trifazate cu 750 rpm sunt utilizate în diverse aplicații industriale, de la echipamente de prelucrare a solului la echipamente de transport și

citeste mai mult »
motor vibrator micro 1 800x800 1

Motoare vibrante trifazate

Motoare vibrante trifazate Gama completa de Motoare vibrante trifazate pentru mese vibrante sau fluidizarea materialelor usoare. Cumpara motor vibrant trifazat de calitate superioara Motoarele vibrante trifazate sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, cum ar fi tampele vibratoare, mașini de șlefuire și mașini de sortare. Aceste motoare sunt recunoscute pentru

citeste mai mult »