Cuplaj cardanic simplu 16x32x68mm

Cod: SG0S1600

Cuplaj cardanic simplu 16x32x68mm de calitate superioara, la preturi competitive, disponibile in stoc sau la comanda!

Descriere

Descriere

Cuplaj cardanic simplu 16x32x68mm

Caracteristici Cuplaj cardanic simplu 16x32x68mm:

  • Tip: 1G;
  • Diametru interior: 16mm;
  • Diametru exterior: 32mm;
  • Lungime totala: 68mm;
  • Greutate: 0,3kg;

Cuplajul cardanic simplu cu dimensiunile 16x32x68mm tip 1G este un element esential al sistemelor mecanice, utilizat pentru a transfera miscarea intre doua axuri care sunt in pozitii diferite unul fata de celalalt.

Cuplajul este realizat cu o constructie compacta, cu diametrul interior de 16mm si diametrul exterior de 32mm, iar lungimea totala a acestuia este de 68mm.

Greutatea cuplajului cardanic simplu este de doar 0,3kg, aceasta fiind una dintre caracteristicile sale importante, care ii confera o mobilitate si o manevrabilitate deosebita.

Cuplajul permite transferul de momente de torsiune de la un arbore la altul, atat in pozitie paralela, cat si in pozitie unghiulara.

Avand in vedere dimensiunile sale compacte, acest tip de cuplaj poate fi utilizat in domenii precum industria agroalimentara, automotive, constructii navale sau alte aplicatii industriale.

Prin intermediul acestei componente, se poate asigura un transfer de putere si o sincronizare optima a vitezelor rotative, ceea ce duce la o eficienta a sistemelor mecanice mai mare.

In concluzie, cuplajul cardanic simplu 16x32x68mm tip 1G, cu diametru interior de 16mm si diametru exterior de 32mm si lungime totala de 68mm, este un element esential in functionarea sistemelor mecanice, fiind utilizat pentru a transmite momente de torsiune intre doua axuri in pozitii diferite.

Cu o greutate de doar 0,3kg, acest tip de cuplaj poate fi utilizat in diferite domenii precum industria agroalimentara, automotive sau constructii navale.

Cuplaj cardanic simplu 16x32x68mm

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close
No products in the cart.