Un furnizor, mii de produse!

Accesorii reductor melcat

Accesorii reductor melcat

Gama completa de accesorii pentru reductoare melcate.

aLL industriaL Fv SRL vine in ajutorul clientului cu accesorii pentru reductoare melcate mereu disponibile cu livrare imediata.

Caracteristici accesorii pentru reductoare melcate:

  • -flansa intrare reductoare melcate (diferite gabarite si forma);
  • -flansa iesire (flansa de fixare al reductorului peutilaj);
  • -ax iesire reductor melcat simplu (iesire doar pe o parte a reductorului);
  • -ax iesire reductor dublu (iesire in ambele parti ale reductorului pentru actionara multipla);

Verificati dimensiunile din cataloagele atasate fiecarui produs.

Accesoriile pentru reductoarele melcate sunt piese care pot fi montate pe reductoarele melcate pentru a le îmbunătăți performanța sau pentru a le face mai potrivite pentru anumite aplicații. Cele mai comune accesorii pentru reductoarele melcate sunt:

  • Ax de ieșire simplu sau dublu: Axul de ieșire este partea reductorului melcat care transmite cuplul de reductor la alte echipamente. Axul de ieșire poate fi simplu sau dublu. Axul de ieșire simplu actioneaza pe o singura parte, în timp ce axul de ieșire dublu actioneaza pe ambele parti.
  • Flansa de intrare reductor: Flansa de intrare este partea reductorului melcat care se atașează la motorul electric. Flansa de intrare este responsabilă pentru transferul cuplului de la motorul electric la reductor.
  • -Flansa de ieșire reductor: Flansa de ieșire este partea reductorului melcat care se atașează la alte echipamente. Flansa de ieșire este responsabilă pentru transferul cuplului de la reductor la alte echipamente.
  • Brat de reactiune: Bratul de reactiune este o piesă care este atașată la reductor pentru a absorbi vibratiile. Reacția de cuplu este forța care este creată de cuplul care acționează asupra reductorului. Bratul de reaciune ajută la prevenirea uzurii premature a reductorului.

Accesoriile pentru reductoarele melcate sunt o parte importantă a oricărui sistem de transmisie cu reductor melcat.

Atunci când alegeți un reductor melcat, este important să luați în considerare accesoriile de care aveți nevoie pentru aplicația dumneavoastră.

Alte articole

aLL industriaL marca inregistrata

aLL industriaL marca înregistrată europeană Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă înregistrată de către SC aLL industriaL FV SRL, o companie românească cu sediul în Ilfov. Marca a fost înregistrată la Oficiul de Proprietate Intelectuală European (EUIPO) în data de 10 ianuarie 2023. aLL industriaL marca inregistrata este

citeste mai mult »
curea lata hf 1

Curele late din cauciuc

Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm: o soluție versatilă pentru aplicații industriale Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm sunt un tip de curea de transmisie continuă, care este utilizată pentru a transmite puterea de la un arbore la altul, în aplicații industriale.

citeste mai mult »
Accesorii reductoare melcate

Accesorii reductor melcat

Accesorii reductor melcat Gama completa de accesorii pentru reductoare melcate. aLL industriaL Fv SRL vine in ajutorul clientului cu accesorii pentru reductoare melcate mereu disponibile cu livrare imediata. Caracteristici accesorii pentru reductoare melcate: -flansa intrare reductoare melcate (diferite gabarite si forma); -flansa iesire (flansa de fixare al reductorului peutilaj); -ax

citeste mai mult »