Un furnizor, mii de produse!

Motoare vibrante trifazate 1500 rpm

Motoare vibrante trifazate 1500 rpm

Gama completa de motoare vibrante trifazate 1500 rpm cu putere de la 0,04kw pana la 11,5kw.

Comanda Motoare vibrante trifazate 1500 rpm cu protectie ridicata la preturi avantajoase

Aceste motoarele vibrante trifazate cu o viteză de 1500 rpm sunt una dintre cele mai utilizate soluții în industria construcțiilor și a echipamentelor grele. Acestea sunt folosite pentru a genera vibrații puternice și constante, care sunt necesare pentru o varietate de aplicații, cum ar fi compactarea solului, betonarea sau alimentarea cu materiale.

Un motor vibrant trifazat cu o viteză de 1500 rpm este proiectat pentru a oferi o putere mare și o rezistență la uzură constantă. Acesta este alimentat cu curent alternativ trifazat și utilizează trei faze pentru a genera o mișcare continuă și echilibrată.

Mișcarea de vibrație este creată prin rotirea unui rotor central, care este echipat cu contragreutăți sau exciteri. Aceste contragreutăți sau excentrici generează o forță centrifugă, care creează o mișcare de vibrație pe axul motorului.

Aceste motoarele vibrante sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și puteri, pentru a satisface nevoile diferitelor aplicații. Acestea pot fi utilizate pentru compactarea solului în construcții de drumuri și fundații, betonarea în construcții civile și comerciale, și multe alte aplicații industriale.

Caracteristicile cheie ale acestor motoare includ rezistența la uzură, siguranța în exploatare, eficiența energetică și durabilitatea. Ele sunt ușor de utilizat, ușor de întreținut și pot dura ani de zile fără probleme majore.

În plus, aceste motoare vibrante trifazate sunt echipate cu un sistem de control al vibrației. Acest sistem asigură că nivelul de vibrații generate este controlat și optim, pentru a maximiza eficiența aplicației și pentru a minimiza impactul asupra operatorului și mediului înconjurător.

În concluzie, motoarele vibrante trifazate cu o viteză de 1500 rpm sunt esențiale în industria construcțiilor și a echipamentelor grele. Acestea sunt capabile să ofere putere mare și constantă, pentru a satisface cerințele variate ale aplicațiilor industriale.

Datorită caracteristicilor lor cheie, aceste motoare sunt preferate de constructori și operatori din întreaga lume.

Alte articole

aLL industriaL marca inregistrata

aLL industriaL marca înregistrată europeană Marca înregistrată europeană aLL industriaL este o marcă înregistrată de către SC aLL industriaL FV SRL, o companie românească cu sediul în Ilfov. Marca a fost înregistrată la Oficiul de Proprietate Intelectuală European (EUIPO) în data de 10 ianuarie 2023. aLL industriaL marca inregistrata este

citeste mai mult »
curea lata hf 1

Curele late din cauciuc

Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm: o soluție versatilă pentru aplicații industriale Curele late din cauciuc cu insertie textila, grosime 1 mm sunt un tip de curea de transmisie continuă, care este utilizată pentru a transmite puterea de la un arbore la altul, în aplicații industriale.

citeste mai mult »
Accesorii reductoare melcate

Accesorii reductor melcat

Accesorii reductor melcat Gama completa de accesorii pentru reductoare melcate. aLL industriaL Fv SRL vine in ajutorul clientului cu accesorii pentru reductoare melcate mereu disponibile cu livrare imediata. Caracteristici accesorii pentru reductoare melcate: -flansa intrare reductoare melcate (diferite gabarite si forma); -flansa iesire (flansa de fixare al reductorului peutilaj); -ax

citeste mai mult »